Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Akinek esetleg volt ilyen...

Akinek esetleg volt ilyen tapasztalata tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Elég bonyolult story,nem velem,hanem a párommal történik s szeretnék segíteni rajta. 6 éve költözött be a házba ahol jelenleg is él,s a szobába a falon volt egy kereszt,amit levitt a pincébe,s akkor fura dolgok kezdtek el történni vele..amik mai napig is folytatódnak,s mintha egyre erősebb lenne mostanában. Rendszeresen,nem minden nap,de heti legalább 2x pontban éjjel 3kor megszokott ébredni egy ismétlődő álomra ami arról szól,hogy egy mocsaras részen keresztül bemegy egy házba s követi őt valami dübörgő léptekkel,nemrég megforfult álmában a lény felé s látta h fekete alak piros szemekkel....s mielőtt elérné őt felriad,s olyankor nagyon hideg szokott lenni a szobában,van amikor nem tudja felkapcsolni a villanyt,történt olyan,hogy a takarója teljesen máshol volt,papírok szétszórva a földön,stb. Látott már árnyat is elhaladni előtte,meg ehhez hasonló dolgok. Eléggé megviseli,mert nem mindig tud visszaaludni,fáradtan kell melóba menjen s lelkileg se könnyű neki... Történt-e már hasonló valakivel,s tudtok-e vmi tanácsot adni esetleg,hogyan szabaduljon meg ettől a dologtól?? Köszi előre is.
2012. márc. 21. 22:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 Napkiraly ***** válasza:
angol nyelvű forrást sem láttam mást,ez nagyon pokémon jellegű oldal, kellene más forrás is, ami megerősíti
2012. ápr. 26. 21:01
 42/65 A kérdező kommentje:

Elég keveset ír róla a net de tessék: DOMMIEL: The patron demon of terror and trembling, Dommiel is the adversary to Saint Peter and guards the gates of Hell. (Incidentally, there are no keys for Dommiel to hold because the gates of Hell are open 24 hours a day and are never locked. )

[link]

2012. ápr. 26. 21:20
 43/65 Napkiraly ***** válasza:
ezt én is megtaláltam,de itt a rémálmokról nincs semmi. Viszont tényleg gyanús, hogy démonűzés kellene,de ne valami kuruzslót keress,katolikus egyháznál foglalkoznak ilyesmivel
2012. ápr. 26. 22:34
 44/65 A kérdező kommentje:
Mindenkepp,mar kerestem.is a neten egy Bp-i papot aki ezzel foglalkozik. Remelem ezuttal sikerrel :( Engem nagyon megremit ez a dolog,remelem nagyon h sikerul megszabadulni tole vhigy egyszer s mindenkorra....
2012. ápr. 26. 23:59
 45/65 Napkiraly ***** válasza:
érdekelnének a fejlemények,írd már le légyszi hogy hogyan sikerül
2012. ápr. 27. 20:16
 46/65 tél ***** válasza:
Ha "tudja hogy álmodik" próbája meg várni mi lesz Álomban minden lehetséges még olyan rémeket is lelehet győzni? Nézzen szembe a félelmeivel! és elmúlik!
2012. ápr. 29. 13:38
 47/65 A kérdező kommentje:
En isezt mondtam neki. eleinte az alom csak arrol szolt mindig h menekult tole. aztan mondtam hne feljen s nezzen szembe vele,szal nem metaforikusan. megfordult szembe a lennyel s utana sokkal jobban felt s rosszabb lett...meglatta hogy nez ki...
2012. ápr. 30. 10:25
 48/65 anonim ***** válasza:
Vigyazzatok nagyon mert az ilyen depresszioba ,ongyilkossagba is torkollhat , lehet hogy Dommielnek is ez a celja! vegul meg miket tudott meg rola?
2012. máj. 2. 13:40
 49/65 A kérdező kommentje:
Hát az tény h minden ilyen álom után azt kívánja bárcsak meghalna. Am semmi többet,még nem beszélt csak sima pappal aki azt mondta h felkeres egy exorcista papot akivel majd elmennek hozzá. Majd ha van vmi újdonság leírom. Jelenleg a helyzet változatlan..annyi,h amikor álmában nevén szólitja elmegy de annak ellenére még vannak az álmok s még mindig rendszeresen 2-3 naponta felébred 3kor. Pontban.
2012. máj. 3. 23:11
 50/65 A kérdező kommentje:
Hát rég nem írtam,de megígértem,hogyha majd exorcista paphoz megy akkor írok,ha jól emlékszem. Mint kiderült megvan szállva v ilyesmi egy démon által. Baal fia a démon,és elég erős. Jár szinte minden nap hozzá a pap meg ő a paphoz. Az üzések során mindig elveszti az eszméletét. A tegnap pl elkezdte fojtogatni a papot,a szeme meg feketévé változott. Történtek még durva dolgok,de most nem nagyon van időm mesélni,ha esetleg vkit érdekel majd akkor elmondom. Sziasztok.
2012. jún. 24. 22:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!