Akinek esetleg volt ilyen tapasztalata tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Elég bonyolult story,nem velem,hanem a párommal történik s szeretnék segíteni rajta. 6 éve költözött be a házba ahol jelenleg is él,s a szobába a falon volt egy kereszt,amit levitt a pincébe,s akkor fura dolgok kezdtek el történni vele..amik mai napig is folytatódnak,s mintha egyre erősebb lenne mostanában. Rendszeresen,nem minden nap,de heti legalább 2x pontban éjjel 3kor megszokott ébredni egy ismétlődő álomra ami arról szól,hogy egy mocsaras részen keresztül bemegy egy házba s követi őt valami dübörgő léptekkel,nemrég megforfult álmában a lény felé s látta h fekete alak piros szemekkel....s mielőtt elérné őt felriad,s olyankor nagyon hideg szokott lenni a szobában,van amikor nem tudja felkapcsolni a villanyt,történt olyan,hogy a takarója teljesen máshol volt,papírok szétszórva a földön,stb. Látott már árnyat is elhaladni előtte,meg ehhez hasonló dolgok. Eléggé megviseli,mert nem mindig tud visszaaludni,fáradtan kell melóba menjen s lelkileg se könnyű neki... Történt-e már hasonló valakivel,s tudtok-e vmi tanácsot adni esetleg,hogyan szabaduljon meg ettől a dologtól?? Köszi előre is.2012. márc. 21. 22:50
21/65 anonim válasza:
Lehet üzenni próbál neki valamit, a szellemek tudnak kommunikálni az emberekkel az álmukban. Már csak azt kéne kideríteni, hogy mit akar. Próbáljon meg kérdezni álmában a szellemtől, lehet hogy így kiderül, mit akar. Sok szerencsét!
22/65 anonim válasza:
démonűzés láttam a hauntedban ha nem jó költözzön el az lehet jó de nem mindig szokták követni az embert ezek az ártó szellemek.sok sikert,égessettek zsályát néz hauntedot
23/65 A kérdező kommentje:
Az összes the haunted reszt lattam :D S am azert nem ertem mert az ovenem tipikus eset,ilyenrol meg nem hallottam..
2012. ápr. 10. 23:06
24/65 A kérdező kommentje:
Am mindenkinek ment a zold kez,koszi a valaszokat!
2012. ápr. 10. 23:07
25/65 A kérdező kommentje:
Sziasztok újból. Én már nem tudom mit gondoljak. Mintha egyre rosszabb lenne. 4-5 napja azt álmodta,hogy megragadja a lény,s most először megszólalt s azt mondta,hogy tönkreteszi s elveszi mindenét ami fontos. Azóta megdöglött a kutyája s a legjobb haverja balesetet szenvedett. 3 nap leforgása alatt történtek ezek. Lehet ezek a dolgok véletlen egybeesések de mi van akkor ha nem? Vélemény?
2012. ápr. 23. 20:02
26/65 Napkiraly válasza:
én bedühödnék a párod helyében.Eleve ha álmomban is betalál ilyennel, nos, visszaszóltam volna, hogy a pokolra juttatom.
Egy házszentelés,szenteltvíz és keresztek kellenek. Aztán imádkozzon sokat a párod, hívja segítségül az Urat és az angyalok seregét.
Nemrég álmomban megjelent egy szellem. Gondoltam elkapom,elindultam felé,elszaladt.Üldözni kezdtem és közben dühből üvöltöztem vele hogy távozzon. Na,hát ő nem fog kísérteni,az egyszer biztos :) A barátod is győzze le a félelmét,alakítsa át a lény iránti gyűlöletté
27/65 A kérdező kommentje:
Házszentelés megvolt, kereszt is van már a szobában és imádkozik minden nap. Abszolút semmi sem változott. Megőrülök ettől én is már, nem csak ő,mert mintha semmi sem segítene. Hidd el próbált szembe szállni vele az álmában, akkor le is győzte,de csak akkor egyszeri alkalommal,azóta se változott csak az,hogy egyre agresszívebb a dolog s már kezd ugylátom fizikailag is hatni a környezetére. Bár lehet csak véletlen,nagyon remélem,hogy az ..
2012. ápr. 23. 20:35
28/65 Napkiraly válasza:
hm,innentől én is tanácstalan lennék.Költözés egy időre?
29/65 A kérdező kommentje:
Jaj,hát mostmár arra is rájöttünk,hogy hozzá ragaszkodik,mint személyhez,nem a házhoz. Mert pl buszon éjjel is megtörtént vele az álom.. szal sztem felesleges lenne elköltözni,mert nem segítene.
2012. ápr. 23. 20:45
30/65 Napkiraly válasza:
azért megpróbálhatná. Nemzáromki különben,hogy ez csakegy képzelt dolog. Óóvodás koromban beképzeltem hogy hallok valami furcsa lényt, ami lüktet a fülemben. hetekig hallottam a furcsa lényt, aztán belázasodtam és orvoshoz kerültem,és kiderült higy középfülgyulladásom van, emiatt hallottam a hangokat. Utána megszűntek a hangok. Arra gondolok csak,nem lehet saját magát hergeli, foglalkozik a dologgal és emiatt álmodik ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!