Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Akinek esetleg volt ilyen...

Akinek esetleg volt ilyen tapasztalata tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Elég bonyolult story,nem velem,hanem a párommal történik s szeretnék segíteni rajta. 6 éve költözött be a házba ahol jelenleg is él,s a szobába a falon volt egy kereszt,amit levitt a pincébe,s akkor fura dolgok kezdtek el történni vele..amik mai napig is folytatódnak,s mintha egyre erősebb lenne mostanában. Rendszeresen,nem minden nap,de heti legalább 2x pontban éjjel 3kor megszokott ébredni egy ismétlődő álomra ami arról szól,hogy egy mocsaras részen keresztül bemegy egy házba s követi őt valami dübörgő léptekkel,nemrég megforfult álmában a lény felé s látta h fekete alak piros szemekkel....s mielőtt elérné őt felriad,s olyankor nagyon hideg szokott lenni a szobában,van amikor nem tudja felkapcsolni a villanyt,történt olyan,hogy a takarója teljesen máshol volt,papírok szétszórva a földön,stb. Látott már árnyat is elhaladni előtte,meg ehhez hasonló dolgok. Eléggé megviseli,mert nem mindig tud visszaaludni,fáradtan kell melóba menjen s lelkileg se könnyű neki... Történt-e már hasonló valakivel,s tudtok-e vmi tanácsot adni esetleg,hogyan szabaduljon meg ettől a dologtól?? Köszi előre is.
2012. márc. 21. 22:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
6 éve?
2012. ápr. 23. 21:56
 32/65 A kérdező kommentje:
én sem zárom ki a tényt,hogy ez az ő agya szüleménye de sok dolog történt ami ellentmond ennek. egyik az,hogy álmában megmutatott a lény neki a volt háztulajdonosnak a nevét akinek a nevéről még sose hallott.
2012. ápr. 23. 21:58
 33/65 Napkiraly ***** válasza:
hm.mi történt azelőző tulajjjal? hogyhogy nemtudta? nem lehetfél füllel hallotta vhol?
2012. ápr. 23. 22:20
 34/65 A kérdező kommentje:
Nemtudom, az előző tulaj a házban halt meg,iszákos volt. A lánya adta el a házat aki ugyancsak elitta a pénzét...kb ennyit tudott roluk,a névre ő nem emlékszik,ugy tudtam meg h az volt az előző tulaj h rákérdezett a szomszédnál.
2012. ápr. 23. 23:25
 35/65 anonim ***** válasza:
Csak papot NE hívjatok. Hívjatok spirituális sátánistát vagy wiccát csak papot NE.
2012. ápr. 24. 21:03
 36/65 anonim válasza:
fuu, ez kezd olyan ijesztő lenni mint a paranormal activity, próbálja ne hergelni , esetleg lehet hülyeség, de mi lenne ha barátkozna vele?
2012. ápr. 24. 21:41
 37/65 A kérdező kommentje:
Pap már volt,szal késő. A hergeléssel kapcsolatban én is mondtam neki,h az nem tesz jót,nem hergeli. Az az érdekes h tudja irányítani az álmát néha s mondtam h próbálja megtudni a nevét s hogy mit akar.
2012. ápr. 24. 22:28
 38/65 anonim ***** válasza:
Folytasd! mit akart vegul?
2012. ápr. 25. 16:10
 39/65 anonim ***** válasza:
Vigye vissza a karasztett, és lehet hogy betőrőt látott
2012. ápr. 25. 18:48
 40/65 A kérdező kommentje:

Szóval. Megtudta álmában a démon nevét. Dommiel. Utánanéztem és ezt adta ki: Név: Démon Dommiel

Kor: Pár billió

Apja: Démon Baal

Anyja: Démon Amarel

Patrónus: A félelem patrónusa

Képesség: Megfélemlítí az ellenséget, rém álmok alkotása

Elhelyezkedése: Az alvilág

Fajta: Aranyvérű Démon

Osztag: 45. osztag

Utód: -

Történet: Anyja halála és apja árulása után át akarta venni a rendet, mint Baal első szülött gyermeke, de Belial megakadályozta és ő vette át a vezetést.

Rang: 5. tiszt

Szint: 3. /sárkány/

Testvérei: Omelo Eisee, Démon Debora

Most merje valaki azt mondani,hogy nem létezik ilyesmi. Enyhén kirázott a hideg ezek után.. Hát még a barátomat...Amugy most ezek után álmában letudja győzni,vagy hívjon inkább papot ill. ördögüzőt? :S

2012. ápr. 26. 20:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!