Akinek esetleg volt ilyen tapasztalata tudna segíteni?
Szia!
Hát, hétköznapi világhoz szokott énem próbálja azt hinni, hogy ilyen a valóságban nem létezik (pedig úgy látom mégis). Mesélnél? Érdekel.
Szóval amúgy nem mondtam még,de mi távkapcsban vagyunk. 1 hónapja kb. volt nálam s bepiált s összevesztünk, s meg akarta ölni magát,az utobbi időben állandoan minden miatt hajlama van rá. Elküldtem psichologushoz is. Nagyon sok rossz dolog történt mostanában. Apámék eltiltottak tőle. Szal kb olyan h most nem tudunk találkozni,másnap álmában meg a démon azt mondta h ugye én megmondtam( előzőleg volt egy olyan,hogy azt mondta h mindent elvesz tőle s tönkreteszi) na most kb sikerült.Majdnem. Mert k.va erős ez az ember,én nem birnák ennyit elviselni. Elküldtem h menjen gyónni,erre a papja meghalt előző este autóbalesetben,kongresszusról jött ahol páromról mesélt. Még aznap beszélt 1 barátjával aki exorcista s megkérte h jöjjön s segitsen a páromnak,s mivel ezvolt az utolsó kivánsága az embernek most az a pap minden nap jár hozzá. Am még 1 érdekesség,ha lehet így mondani...az előtt levő éjjel amikor lett vna a megemlékező mise a papnak aki meghalt,éjjel 3kor belecsapódott a villám a templomtoronyba,s erről is szólt a mise,hogy éjjel 3 az ördög órája( mellesleg a pap is 3 körül halt meg ezt nem tudjuk biztosan). Valszeg sokat is bemagyaráz magának a párom,de ha ilyesmi üldöz vkit nem is csodálom.. Na mind1. Amiota meg tartanak ezek az ördögűzések volt 1 olyan most pár napja,h éjjel vihar volt s elvették páromnál az áramot,kiment pincébe hogy megnézze erre, majdnem mellé csapott a villám s a fényében meg ott állt a démoni alak. Majdnem szivrohamot kapott..
Minden ördögüzés alatt elvesziti az eszméletét,vagyis hát nem emlékezik arra ami történik,s sajnos a pap nem köti az orrára,mert azt mondja jobb is h nem tudja. Multkor vitt 1 segédet aki elmenekült....utána levő nap páromnak meg fájtak az izmai,az egész teste. Már nem csak éjjel hanem akármikor lefekszik vannak az álmai,és alig tud aludni 1-1 órát. Minden kaját kihányik,s nagyon le van gyengülve..:( Kb nemsok kell h feladja...s akármilyen kicsi dolog miatt megakarja ölni magát. Most ink arrol nem mesélek,mennyire nehéz ez nemcsak neki..de nekem. Imádkozunk egyfolytában,remélem vége lesz...bár a pap szerint nagyon erős démon. Tudtom szerint van hogy évekig eltart egy ördögűzés,aztán kitudja. Igazság szerint nem is merek hozzá menni mert kissé félek ettől a dologtól. Aztán elmesélte,hogy voltak alkalmak amikor tett olyan dolgokat amikre nem emlékezett.Pl majdnem megfojtotta mostohaapját,meg egyszer kb nemtudja mennyi ideig állt egy temető kapuja előtt s azt se tudta h került oda. Nálam amikor kiakart ugrani az ablakon arra se emlékszik tisztán. Am én más jelét nem vettem észre rajta h meglenne szállva,amig a pap nem kezdte el nála az ördögüzést nemhittem vna h tulajdonképpen benne van,azthittem csak félemliti v ilyesmi. Rossz ez mert nem értek hozzá...s megőrit h segiteni se tudok rajta.. Na szóval. Nagyjábol asszem ennyi mostanra. Bocs h hosszú lett.
Nem kapsz mert hiteles leírás. Volt egy csaj a múltkor ugyanitt, aki szellemet látott, szintén hiteles volt, ő se kapott trollkodást (pedig én is csúnya szoktam lenni).
Mindenesetre halottakkal dolgozom,mégse volt soha semmilyen igazi túlvilági tapasztalatom (furcsa dolgok igen, de egyik se egyértelmű), sosem láttam szellemet, de érdekel, mivel nem zárom ki a létezését
Nem kötekedésből mondom, előre leszögezem. Írtad, hogy távkapcsolatban vagytok. Mennyire tudod leellenőrizni, hogy amit állít, pl, hogy a pap meghalt, és hogy villám csapott a templomba stb igazak-e?
Arra gondolok, hogy amit így leírtál az bizony elég súlyos pszichiátriai betegség tünetei. És ha csak a beteg beszámolira támaszkodsz, akkor nem tudod megkülönböztetni a valóságot, a hallucinációktól, ugyanis a beteg hisz benne hogy megtörténtek vele azok amiket látott! Tehát, mindenképp óvatosan ezzel! Én a helyedben nem vennék készpénznek semmit, és lelellenőriznék minden állítást. Ha kiderül, hogy valahol nem fedi a valóságot, azonnal kórház! Nem viccelek, könnyen öngyilkosság/gyilkosság lehet belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!