Mitől lehet az, hogy olyan hangot hallok ha befogom a fülem, mintha egy bekapcsolt számítógép menne a fejemben?
Oké,de még röhögök egyet.Én mindenesetre azt javaslom,keress fel egy szakrendelőt,ahol tudnak segíteni.Szólok,nehéz lesz..Ha pedig nem birod azt, hogy hülyére hülye válasz jön,ne csinálj viccet magadból,ne írj ki ilyet.
U.i.:Yoda azt üzeni,az erő veled lesz.
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz abban, hogy jobb lenne, ha elmennél orvoshoz. Egyrészt egy általános kivizsgálásra, mert ténylegesen okozhat egy csomó betegség hasonló tüneteket, ami pusztán szervi probléma, de abban is egyet kell értsek, hogy egy pszichiáter is jó választás lenne.
Egyébként meg érdekesnek tartom, hogy felteszel egy kérdést, amiből az jön le,m hogy teljesen "kívülálló" vagy, vagyis csak elszenvedője mindennek, azt se tudod mi ez stb, majd a kommentjeidből az jön le, hogy adományként, vagy legalábbis képességként tekintesz erre, ami ha teher is alapvetően, de szükséges áldozat. Ez egy olyan hangulati ellentmondás, ami nekem azt sugallja, hogy valami igenis, de nincs rendben. Hogy nálad, vagy a kérdéssel, az már megint más tészta.
Egyébként a tisztánlátás/hallás, és az ehhez hasonló képességek nem terjednek, szóval, ha a barátnődnél ezek a jelenségek csak a megismerkedésük után jelentek meg, a médium dolgot el is vethetjük.
Hogy ufók piszkáltak-e az agyatokba, passzolom, én nem is hiszek bennük, már ami a mindenféle ideutazó és minket cseszkelő ufókat illeti.
Mivel ez többeteknél van, biztos, hogy nem egy szimpla fülzúgás-betegség (tényleg van ilyen) amibe a fáradt agyad belevetít dolgokat. Szóval mindőtöknek doki irányba kellene nézni.
(Ja, és még valami. Ha és amennyiben tényleg valamilyen mentális betegségetek van, az nem úgy jön, mint mondjuk egy nátha. Nem fogod tudni, valóságnak fogod megélni a tévképzeteket, a hallucinációkat (ez utóbbi ugyebár nem csak mentális betegség következménye lehet). Szóval nem valószínű, hogy az ember észreveszi, csak ha vannak "tiszta" pillanatai. És az, hogy valamilyen mentális betegsége van valakinek, az nem jelenti azt, hogy nem tud megfelelni a munkahelyén.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!