Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mitől lehet az, hogy olyan...

Mitől lehet az, hogy olyan hangot hallok ha befogom a fülem, mintha egy bekapcsolt számítógép menne a fejemben?

Figyelt kérdés
Ez kb 20 éve tart,és úgy kezdődött,hogy egy hétig azt hallottam,hogy valami mintha forogna a fejem körül mint egy láthatatlan gép,aztán a jobb fülembe egy emberi hang(férfi,kb50-60 év körüli hang)hármat krákogott,amitől majdnem szívinfarktust kaptam.Aztán hosszú ideig elalváskor,mikor kezdtem álomba zuhanni azt hallottam,hogy emberek beszélgetnek egymással,aztán mély álomban már más dolgok történtek.Sokszor arra ébredtem,hogy elektromos hullámok rázzák az agyamat.Iszonyú volt.Abban az időben sok kép jelent meg előttem becsukott szemeim előtt.Rettegés az életem,nem tudom feldolgozni,és azt,hogy azóta telepatikusan nem tudom kik,de sugároznak mondatokat,szavakat.A másodperc töredéke alatt hatalmas forróságot érzek,vagy jegesre hűl a kezem vagy a lábam egyes pontokon.Félek nagyon,mert sajnos nem vagyok egyedül ezzel Anyukámmal kezdődött akkor mikor egy társasággal Balatonon mi háromszög alakú hagtalan UFÓT? láttunk.Szines fények forogtak körülötte és amikor felettünk ment el,egy lézerfényt bocsátott le mellénk.Később a párom látott az ablak előtt elmenni egy kis testet nagy fejjel.
2012. febr. 23. 00:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
36%
Mi a baj Neó,akkor válassz,piros vagy kék?
2012. febr. 23. 11:51
 22/72 A kérdező kommentje:
Azt hiszem összekeversz valakivel.
2012. febr. 23. 12:05
 23/72 A kérdező kommentje:
Nem Neó a nevem,és miért kéne választanom piros és kék között?
2012. febr. 23. 12:22
 24/72 A kérdező kommentje:
Parapszichológia?
2012. febr. 23. 12:29
 25/72 anonim ***** válasza:
19%

Mert egy mikrogenerátort építettek a fejedbe.

Vigyázz, ha vízzel érintkezik, akkor berobban és véged. Ezentúl ne kockáztass, hanyagold a fülmosást, majd a zsír megvédi

2012. febr. 23. 12:33
 26/72 A kérdező kommentje:
Épp nemrég fülgyergyáztunk,és a víztől sincs semmi baja.
2012. febr. 23. 12:49
 27/72 A kérdező kommentje:
Egyébként igen rosszindulatúnak tűnsz,úgy hogy a hülyeségeidet tartsd meg magadnak!
2012. febr. 23. 13:04
 28/72 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező,ha nem szereted a vicces válaszokat,ezt a kérdést tedd fel egy szakrendelőben,ott halálkomoly arccal nevetés nélkül megmondják hogy a legjobb helyen vagy.Amugy nem láttad a mátrixot?XD
2012. febr. 23. 15:50
 29/72 A kérdező kommentje:
Nem láttam,miért abban is valami ilyen volt?
2012. febr. 23. 17:50
 30/72 A kérdező kommentje:
Valahogy én nem tudok ezen viccelődni,szerintem ezek a dolgok igen csak aggasztóak.Persze aki nem élte meg könnyen viccelődik.Eleinte említettem,hogy nem csak én vagyok így ezzel.Fogalmad sincs mennyi parajelenség történt nálunk.
2012. febr. 23. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!