Mitől lehet az, hogy olyan hangot hallok ha befogom a fülem, mintha egy bekapcsolt számítógép menne a fejemben?
Figyelt kérdés
Ez kb 20 éve tart,és úgy kezdődött,hogy egy hétig azt hallottam,hogy valami mintha forogna a fejem körül mint egy láthatatlan gép,aztán a jobb fülembe egy emberi hang(férfi,kb50-60 év körüli hang)hármat krákogott,amitől majdnem szívinfarktust kaptam.Aztán hosszú ideig elalváskor,mikor kezdtem álomba zuhanni azt hallottam,hogy emberek beszélgetnek egymással,aztán mély álomban már más dolgok történtek.Sokszor arra ébredtem,hogy elektromos hullámok rázzák az agyamat.Iszonyú volt.Abban az időben sok kép jelent meg előttem becsukott szemeim előtt.Rettegés az életem,nem tudom feldolgozni,és azt,hogy azóta telepatikusan nem tudom kik,de sugároznak mondatokat,szavakat.A másodperc töredéke alatt hatalmas forróságot érzek,vagy jegesre hűl a kezem vagy a lábam egyes pontokon.Félek nagyon,mert sajnos nem vagyok egyedül ezzel Anyukámmal kezdődött akkor mikor egy társasággal Balatonon mi háromszög alakú hagtalan UFÓT? láttunk.Szines fények forogtak körülötte és amikor felettünk ment el,egy lézerfényt bocsátott le mellénk.Később a párom látott az ablak előtt elmenni egy kis testet nagy fejjel.2012. febr. 23. 00:14
11/72 A kérdező kommentje:
Sosem volt vérnyomás problémám 120/80-as.
2012. febr. 23. 09:23
12/72 A kérdező kommentje:
A Krisztus és a XIV.század azért is érdekes,mert miután ez megtörtént velem,egy hétre rá a párom ajándékba kapta ezt a könyvet valakitől.
2012. febr. 23. 09:30
13/72 A kérdező kommentje:
Az érdekessége a dolognak,hogy azelött sosem fordult ilyesmi velem elő,és a párommal is elkezdődött megismerkedésűnk után.Éjjel arra ébredt,hogy rockopera szól a fülében,és közben egy természetfilmet lát állatokkal,és a jobb felső sarokban egy petefészek látható.
2012. febr. 23. 09:35
14/72 A kérdező kommentje:
Egyszer volt olyan is amikor űltem a számítógép előtt,és a youtuben voltam,azon gondolkodtam,hogy mit hallgassak,és egyszer csak gondolati úton az jött,hogy Tommyboy.Nem ismerek ilyen előadót,de kiváncsi voltam és beűtöttem.Nem zene volt,hanem egy katonát kínoztak a felvételen,ült egy széken,be volt kötve a szája,és körülötte nem tudom milyen nemzetségűek voltak,olyan turbánjuk volt és ordibáltak vele.Nagyon felzaklatott ez,és egy fél óra múlva újra meg akartam nézni,de már levették a youtuberól.
2012. febr. 23. 09:52
15/72 A kérdező kommentje:
De van amikor vicceseket is mondanak,PL:Megyek az ideggyógyászhoz beszedni a kommunális adót.
2012. febr. 23. 10:30
16/72 A kérdező kommentje:
A múltkor a badoon egy srác azt írta nekem,hogy ott mindenki fordítva beszél,és erre azt mondták,hogy akkor írjam ki :minden ami szúnyogháló
2012. febr. 23. 10:37
17/72 anonim válasza:
Ha számítógép zúgást hallasz a fejedben, arra az a legjobb megoldás, ha kihúzod a kábelt.Ha majd a szekrényből fogsz hangokat hallani, akkor lesz gond.
18/72 A kérdező kommentje:
Azt hadd döntsem el én!
2012. febr. 23. 10:59
19/72 anonim válasza:
Te vagy a kiválasztott,az orákulum megjósolta az eljöveteled,várunk ZionbanXD
20/72 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces.
2012. febr. 23. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!