Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mitől lehet az, hogy olyan...

Mitől lehet az, hogy olyan hangot hallok ha befogom a fülem, mintha egy bekapcsolt számítógép menne a fejemben?

Figyelt kérdés
Ez kb 20 éve tart,és úgy kezdődött,hogy egy hétig azt hallottam,hogy valami mintha forogna a fejem körül mint egy láthatatlan gép,aztán a jobb fülembe egy emberi hang(férfi,kb50-60 év körüli hang)hármat krákogott,amitől majdnem szívinfarktust kaptam.Aztán hosszú ideig elalváskor,mikor kezdtem álomba zuhanni azt hallottam,hogy emberek beszélgetnek egymással,aztán mély álomban már más dolgok történtek.Sokszor arra ébredtem,hogy elektromos hullámok rázzák az agyamat.Iszonyú volt.Abban az időben sok kép jelent meg előttem becsukott szemeim előtt.Rettegés az életem,nem tudom feldolgozni,és azt,hogy azóta telepatikusan nem tudom kik,de sugároznak mondatokat,szavakat.A másodperc töredéke alatt hatalmas forróságot érzek,vagy jegesre hűl a kezem vagy a lábam egyes pontokon.Félek nagyon,mert sajnos nem vagyok egyedül ezzel Anyukámmal kezdődött akkor mikor egy társasággal Balatonon mi háromszög alakú hagtalan UFÓT? láttunk.Szines fények forogtak körülötte és amikor felettünk ment el,egy lézerfényt bocsátott le mellénk.Később a párom látott az ablak előtt elmenni egy kis testet nagy fejjel.
2012. febr. 23. 00:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
Lehet kézen fogva kéne felkeresnetek a doktorbácsit.Nem azt mondom,hogy nem történnek paranormális dolgok,engem érdekel ez a témakör,sőt "hiszek"is bennük,de ha nálatok ez mindennapos,akkor télleg kell nektek egy pap,egy tisztánlátó,Keanu Reeves,némi szenteltvíz,és egy kis alufóliasityak,ami meggátolja az agylecsapolást 8)
2012. febr. 23. 19:36
 32/72 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult ilyen párszor, mintha valaki szólt volna hozzám. Elég ijesztő tud az lenni. Ha valaki idegileg kimerült, le van terhelve, de ha már olyan filmet néz, akkor is behaluzhat. A fülem nekem is szokott búgni, ha jobban odafigyelek rá és persze olyankor nincs háttérzaj. Ami igazából nem létezik, hogy ne legyen zaj, mert mindig van valami ami minimális hangot ad ki. Arra, hogy a párod mit látott nem tudok mit írni..
2012. febr. 23. 20:13
 33/72 A kérdező kommentje:
Kb.fél éve történt,hogy valakivel leveleztem a neten,és nagyon kíváncsi lettem a személyére.Ilyenkor szoktak mondani dolgokat az illetőről.Ezt nagyon nehéz megálni,hogy ha nem mondod ki,mert csak belülről őrlöd magad ezen.Persze telepatikusan jelenik meg,nem hanggal hallom.És akkor elkezdtem kimondani hangosan ezeket,kb.fél óra után,jött egy telepatikus üzenet,azt mondta,hogy tönkre ment a borotva rendszer,és akkor elkezdtem azt érezni,hogy a jobb agyféltekémen felülről lefelé haladva elindul valami.Hát ez félelmetes érzés volt,mert nem tudtam mi lesz belőle.Kb.10 percig tartott ez az érzés,aztán megszűnt,és több információ sem érkezett.
2012. febr. 23. 21:42
 34/72 anonim ***** válasza:

Este néha én is hallok géphangot.

Aztán eszembejut hogy fuhh már megint ez a k**va torrent xD

A viccet félretéve.

Ha nem hülyéskedsz hanem komolyan írod ezt az egészet.

Akkor én tudok neked segíteni.

2012. febr. 23. 21:44
 35/72 anonim ***** válasza:

Ha valaki végigolvasta sorban, hogy a kérdező miket kommentelt ide, a kiírásán felül, az miért nem meri leírni nyíltan, segítő szándékkal: igenis, neked pszichiátriai problémáid vannak, elmebeteg vagy, el kellene menned orvoshoz!

Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy ilyenek járkálnak köztünk, kezeletlenül, és ráadásul még be is magyarázzák maguknak, hogy ők tisztánlátók, meg jósok, meg spiritiszták, meg stb.

Ha nekem lennének ilyen komolyabb problémáim, még azelőtt elmennék dokihoz, mielőtt késő lenne, és szerintem ez a normális felelősségteljes hozzáállás.

2012. febr. 23. 21:56
 36/72 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy neked nagyon fantasztikusnak hangzik ez az egész,és én hiába mondanám,hidd el ez mind igaz,ezt csak akkor hiszi el egy másik ember,ha már megtapasztalta.És mi akik megtapasztaltuk ezeket,csak mi tudjuk felfogni azt épp ésszel,hogy ez mit jelen a földünkre nézve,hogy az ember egy kísérleti nyúl,és azt tudnak velünk csinálni amit akarnak,ha úgy tetszik tőlük függ az életünk.És a gúnyolódásra meg annyit mondanék,hogy ma én,holnap lehet Te.Egyébként én pogány vagyok,sajnos nem keresztelt meg a pap,arra hivatkozva,hogy Anyukámék nem templomban esküdtek,ami nekem nagyon rosszul esett,de most már nem érdekel.Egyszer azt sugározták,hogy Gerana hill,és akkor találtam róla a neten információt,de most nem találom.
2012. febr. 23. 22:03
 37/72 A kérdező kommentje:
Van ilyen hegy,de miért vették le a róla szóló információt?Egyébként két hónapja feltörték az rmail fiókomat az Egyesült államokból ismeretlenek.
2012. febr. 23. 22:11
 38/72 A kérdező kommentje:
Akkor most ezzel az Anyukámat,és a páromat is elmebetegezted.Sőt azokat az embereket is,akikkel együtt voltak UFO találkozásaink.Kinek képzeled te magad?
2012. febr. 23. 22:30
 39/72 A kérdező kommentje:
Én nem magyarázok be magamnak semmit,és a hétköznapokban sem tartanak az ismarőseim elmebetegnek,a munkahelyemen igen komoly munkát végzek.
2012. febr. 23. 22:34
 40/72 A kérdező kommentje:
És amúgy pedig,az Egeli Gyuritól kezdve a Faludi Györgyig sokmindenkivel konzultáltam már,de egyik sem mondta,hogy elmebeteg vagyok.Ajánlom figyelmedbe a Szintézis szabadegyetemet.
2012. febr. 23. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!