Szerintetek tényleg látják a babák a szellemeket?
"hogy jééé eljött a dédi atya, és odaajándékozta a lelkét a kis dédunokájának"
Ez így nem valós, elvileg meglátogathatta a dédi. A lelket már a fogantatás után közvetlenül "elfoglalják" a testet. A lelkek maguk választanak szülőket. A dédi eljöhetett segíteni nektek...
Kedves utolsó hozzászóló! Igazán nem akartalak megbántani ezzel. Nyers voltam, bocsi! Már érdekel a téma és csak azt akartam megosztani Veled, amit sikerült megtanulnom.
Árnyhoz már nekem is volt szerencsém, bár akkor még annyira féltem a szellemektől, hogy mélyen elrejtettem a tudatalattimban. :)
A tesóm egy étteremben dolgozott és a tulajnak meghalt a fia autóbalesetben. Ezután mindenféle dolgok történek, az amúgy alig használt felső szinten. Tárgyak estek le, ajtók csapódtak be, stb.
Szóval ültünk az étteremben és beszélgettünk. Mondták, hogy a felső szinten buli lesz. Én morbid humorral megkérdeztem, hogy XY (a halott srác szellemére célozva) is ott lesz? Természetesen lehurrogtak.
Este az akkori barátnőmnél aludtam, de egész nap semmi bajom nem volt, viszont estére már 41 fokos lázam lett, szédültem, nem kaptam levegőt, a tévét is csak néztem, de nem láttam. Szóltam, hogy hívjanak mentőt, mert ilyen rosszul még soha nem voltam. Ekkor elkezdtem hallucinálni és sötét árnyat láttam magam felett, ami ezután kirepült a nyitott ablakon. Ebben a pillanatban felültem és szóltam, hogy már nem kell mentő, semmi bajom sincs.
Ez akár sok véletlen műve is lehet, de akkor is furcsa volt.
Bocs a hosszú beszámolókért! :)
"amikor a kisfiam megszületett, odahozták mellém a kis ágyacskában, na szóval, bennem már akkor megállt az ütő. A fiacskám egy az egyben úgy nézett ki mint a dédije, csak piciben"
Bar nem kerdezte senki, igy csak ovatosan merem irni: nekem is van egy ilyesmikkel (is) foglalkozo nagyon rendes ismerösöm, es egyebkent csak megerösiteni tudom a leirtakat (bar most nem reszletezem az en ilyen elmenyeimet). Mas dolgok miatt gyakran beszelünk, es ugy emlekszem, hogy erröl azt mondta, hogy nem jo dolog az itt ragadt lelkeket itt tartani. Különbözö okok miatt lehetnek itt, ennek oka az is lehet, hogy a mai kulturaban, ha meghal valaki, nem is feltetlenül eszleli azonnal, hogy meghalt, mivel a mai kulturaban az emberek nem hisznek a halalon tuli eletben..stb, de persze ragaszkodas szeretett targyakhoz, szemelyekhez...stb is lehetseges. Mi a jobb? Itt tartani vagy atsegiteni? Ahogy az emlitett lato is visszaküldte a lelket, en ezt tartom jobbnak mindenki szempontjabol. Hogy az Ö sorsa is tovabb folyhasson. Szerintem az idezett törtenetben azaltal, hogy a genek miatt hasonlit a dedire a fiu, az anyanak allandoan ez a "dedi lelke/vedelme" gondolat motoszkalt a fejeben, a dedi jutott eszebe ahogy a fiura nezett, igy minden egyes alkalommal vajon minek adott energiat; AKARATLANUL? Megertem, hogy eddig igy tette, es rendben is van, mert valoszinüleg erröl igy nem hallott. Mostantol mar mas, ha erti, amit irtam, ezert javasolnam megvaltoztatni ezt, javasolnam valahogy elengedni ezt, ha gondolja, egy "lato" vagy akar katolikus pap segitseget is kerni. Ha nem erthetö, miert, javasolnam utanaolvasni jobban a temaban!!
Egy gyereknek amugy is azzal tesszük a legjobbat szerintem, ha elismerjük az egyedi mivoltat, hogy ö egy önallo egyeniseg, hogy (vegre) a sajat eletet elhesse... A dedinek, hogy tovabbmehessen...
Remelem, csak joszandekot erez a soraimbol, ez volt a celom.
egy korabbi valaszolo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!