Szerintetek tényleg látják a babák a szellemeket?
láthatja a szellemeket jónak és barátságosnak gondolja, de nem biztos hogy kedves szellem!
vagy akár képzeletbeli barát...nem gondoltatok erre kitalál valaki kedveset, vagy egy "barátot" hogy ne legyn egyedül...
Nos... Akkor mesélek...
Néhány éve új lakásba költöztünk. A fiam kicsi volt, nem tudott még rendesen beszélni, de szaladgált a lakásban. Az első bejárattól viszont gyakran sírva rohant vissza. Csak annyit tudott mondani, hogy ott van egy néni. Persze először a gyermeki fantáziájának tulajdonítottuk. Telt az idő és a fiamnál már átment rettegésbe a dolog. Ekkor kezdtem komolyan venni a dolgot és érdeklődni a téma iránt.
Egy barátom, aki akkor még teljesen szkeptikus volt minden hasonló témával kapcsolatban elmesélte, hogy épített egy új házat. Az egy éves kislánya ugyanezt csinálta, csak a gyerekszobába nem ment be soha, sírva rohant vissza mindig az ajtóból. Ekkor kikérte a telek alaprajzát és kiderült, hogy egy régi ház alapját metszi az új házé, de csak a kislány szobája. Abban a házban egy fickó öngyilkos lett. Egy katolikus szentelés végett vetett a dolognak.
Engem ezután a sors összehozott egy látóval, aki eljött hozzánk. Megtalálta a nálunk ragadt lelket. Ő a párom nagymamája volt, aki akkor már 18 éve állt az ajtóban. Az ok az volt, hogy akik előttünk ott laktak, a nagyitól kölcsön kaptak egy könyvet, amit nagyon szerettet, de a könyv időközben Kanadába került, így nem kapta vissza a nagyi a halála után. Várta az ajtóban, hogy visszakapja. A látó-spiritiszta (azóta) barátunk sikeresen átsegítette a saját síkjára. A fiam még aznap este szólt, hogy a néni kiment az ajtón. Hitelesnek érzem a "szelleműzést", mert a látó egy fillért sem kért tőlünk.
Az idén viszont újabb érdekes dolog történt nálunk. Mutatta a kisfiam, hogy öt ember lakik a fürdőszobánkban. Időnként bemennek a szobájába, kimennek az előszobába, és egy pedig átjön a mi szobánkba is. Egy négy éves gyereknél ezt már tényleg fantáziálásnak véltük. Addig, amíg naponta többször be nem számolt a dologról és a teljesen szkeptikus párom is elkezdett árnyakat látni a lakásban. Ekkor hívtuk ismét a barátunkat, aki - miután körbejárt a lakásban - közölte, hogy valóban öt eltévedt lélek "lakik" nálunk, akik nem tudják, mi történt velük, egymást sem ismerik. Egy három napos szertartás keretében sikeresen átsegítette őket a "túlvilágra".
A látó elmondása szerint mindenhol ott vannak, és ne úgy képzeljük el őket, mint a filmekben (rothadó, sebes szörnyek), hanem normál emberi kinézettel.
A viccelődők, szkeptikusok oda teszik a történetemet, ahová akarják, a fent leírtak valóban így történtek.
Azóta hiszek a szellemek létezésében, amióta 15 éve én is láttam egyet. Művelt, józan életű családapa vagyok.
Üdv mindenkinek! Lehet nyugodtan röhögni, nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!