Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg igaz, hogy a kisbabák...

Tényleg igaz, hogy a kisbabák látják a szellemeket?

Figyelt kérdés
Tegnap olvastam itt egy kérdést, ami ezzel foglalkozott. Lehet benne igazság?
2008. dec. 20. 10:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom mennyire vagy járatos az ezotériában, de ha megfigyeled a pici babák nem a szemedbe néznek, hanem a homlokod közepére, a harmadik szembe. Ők még látják. És látnak mást is. Néha meglepődöm én is, a babám a fehér falat is mereven nézi, mintha lenne ott valami, és figyeli, mintha jó alaposan megfigyelne egy alakot... Szerintem látják a szellemeket.
2008. dec. 20. 10:25
 2/16 anonim ***** válasza:
75%

szia

én is kezdek hinni ebben mióta megvan a kisfiam.tényleg a tekintetük a nézésük néha sok mindent "elárul"

5hós kisfiú anyukája

2008. dec. 20. 10:31
 3/16 anonim ***** válasza:
34%
Sőt mi több, belőlük lesznek a szellemírtók... Ez kb. olyan babona szerintem, mint amikor azt állítják, ha terhes vagy és valami ráesik vagy megüti a pocakodat, annak nyoma lesz a babán.
2008. dec. 20. 10:34
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
én is többször észrevettem, hogy olyan, mintha a babám "jelenést" látna. nem tudtam mire vélni. mereven néz v.mit, de én nem látok ott semmit. 4 hós a babám.
2008. dec. 20. 10:35
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen, az én babám is szokott mereven bámulni, néha már ijesztő. Meg sokszor nevet a semmire.
2008. dec. 20. 10:41
 6/16 anonim ***** válasza:
25%
Akkor a babad eleg szellemes!
2008. dec. 20. 10:43
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Igen, nálunk is gyakran a sarkot nézi vagy csak úgy réved valahová és mosolyog, elneveti magát. Kicsit para, bár nekem anyukám mondta, hogy gondoljak arra, hogy talán a nagypapámat, az ő apukáját látja és örüljek neki : / Hát én inkább ijesztőnek találom ezt, de most volt pont a Reggeliben az RTL-en, hogy tényleg látják a szellemeket állítólag 5-6 éves korukig, de a nő, aki beszélt azt mondta, hogy neki idősebb a gyereke és most is látja és fél is, szóval ez elég gáz!!!
2008. dec. 20. 10:56
 8/16 anonim ***** válasza:
67%

Nekem akkor halt meg(agyhalott lett) a nagymamám mikor megfogant a babám...ezek szerint akkor át is "költözhetett"?!?

Olyan fura az egész-mert ugye nem fognak rájuk emlékezni,akkor meg hol a bizonyíték?Ha már mindenképp látnak valakit,akkor inkább a az angyalokat-szerintem.És ez talán kevésbé rémísztő

2008. dec. 20. 11:02
 9/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, elég durva...
2008. dec. 20. 11:30
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
En is fel akartam tenni ezt a kerdest, mert ugyanezt vettem eszre a picimnel. Az en kicsim is folyamatosan olyan dolgokat nez, amit en nem latok. Meg koveti is a szemevel, gogicsel hozza, magyaraz a sajat nyelven. Kicsit remiszto volt, de a pici olyan nyugodt ilyenkor, hogy mar nem igazan foglalkozok vele.
2008. dec. 20. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!