A kisbabák tudják, hogy azért ölelgetjük, puszilgatjuk, szeretgetjük őket, mert nagyon szeretjük?
Tudósok sem tudják megfejteni,hogy mire gondol egy kisbaba,amíg nem tud beszélni. Nem régen olvastam erről egy tanulmányt.
A pici érzik,hogy szeretik őket,de az állandó babusgatás biztosan nem jó nekik,csak nem tudják ezt megértetni a felnőttekkel. Sok gyereknél előfordul 1-2 éves kora után,hogy eltolja magától azt,aki babusgatja. A pici babák is lehetnek ezzel így.
Hát persze hogy érzik hogy szeretik őket ha így van akkor mosolygósak vidámak alig sírnak.
ha nem ülnek a fejükre már átvitt értelemben és nincs halálra babusgatva de kedvesen szólunk hozzájuk, ha anyuka énekel mondókázik vele, felveszi simogatja babusgatja akkor érzi hogy szeretik.
mi jár a fejében? dejó nekem!! vmi ilyesmi.
Hát öööö :D Érdekes kérdés!
Mikor ezt tesszük, ösztönösen tesszük, és hát a baba is emberből van meg mi is. Szóval szerintem jól esik neki, sőt várja a dédelgetést. Más lenne ha egy kisoroszlánt szeretgetnénk..biztos furcsállná :D. Ám tuti, hogy ösztönösen érzi, hogy ez a szereteted jele :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!