Ez tényleg nagyon érdekes, én az egyik csecsemőssel beszélgettem a kórházban, és ő mondta, hogy a picik nemcsak a jó szellemeket látják, hanem a rosszakat is, és ilyenkor megriadnak, és számunkra teljesen érthetetlen okból elkezdenek sírni. De az én picim is csinálja ezt, mondjuk tényleg ijesztő egy kicsit, de addig míg én nem látok semmit addig jó.
Nem szeretnék találkozni egy szellemmel sem, mert biztos össze-vissza csinálnám magam....
2 hós kisfiú anyukája
2008. dec. 20. 13:16
12/16 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen, ugy három hós koráig a sarkot bámulta, és ugy kacagott hogy csak na. Tényleg mintha látna valamit. Most 5 és fél hónapos, már nem nézi azt a sarkot csak néha veszem észre hogy mintha köveetne valamit a szemével, és tényleg van olyan is hogy a homlokom közepét nézi. Ez olyan dolog, ki miben hisz. Én hiszek benne.
2008. dec. 20. 13:47
13/16 anonim válasza:
mi a múltkor beléptünk a fürdőszobába,4,5hós a kisfiam és nagyon rémülten felkiálltott.nem sírt, nem sikított, hanem mint amikor mi kiáltunk fel, hogy JAJ!nagyon rémisztő volt.
de vigyorogni és beszélni is szokott a "semmivel".
2008. dec. 20. 19:01
14/16 anonim válasza:
Ez jó kérdés.Nekem is megfordult már a fejemben,mert a fiam (mint minden más gyerek) gyakran beszél és nevet a semminek.Háton fekve úgy jár a keze és a lába,no és úgy gügyög meg nevet,mint amikor mi hajolunk fölé és játszunk vele.A szemével is egy bizonyos pontot néz,mintha valaki fölé hajolna.Engem nem ijeszt meg,hisz jól érzi magát.Én ilyenkor arra gondolok,hogy a dédivel játszik.Megtudni soha nem fogjuk,igazából nem is számít.Néha ilyenkor odamegyek hozzá,egy pillanatra rám néz és játszik tovább a semmivel.Ha mégis valami természetfelettit lát nem baj,hisz szeretik egymást.
2008. dec. 22. 10:41
15/16 anonim válasza:
Nekem a második babám is ugyanarra a pontra mosolyog, és magyaráz, mint baba korában a kisfiam: a lámpa tetszik neki. Egyébként sokszor van úgy, mind2 gyerekemnél tapasztaltam, hogy az ember feje fölé néznek, nem tudom mit láthatnak ott. Viszont a sarkokat azért figyelik, mert ott a leglátványosabb a kontraszt, és ez tetszik nekik. Ezt mondjuk tanultam fejlődéspszichológiából.
2009. szept. 22. 23:19
16/16 anonim válasza:
nekem kezdett ijesztővé válni mikor az akkor 6hónapos kicsim és kutyánk egésznap a plafont bámulták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!