Megszűnt épületeknek/helyeknek lehetnek szellemeik?
Figyelt kérdés
A múltkor éjszaka elsétáltam a Petőfi-hídnál, és hangos zenét hallottam azon a helyszínen, ahol egykoron egy szórakozóhely állt. Ilyen diszkó zene szerűség volt. Nagyon megrémültem, mert tisztában voltam vele, hogy ott már nincs szórakozóhely, így abszurdum, hogy onnan zene jöjjön, és mielőtt azt írná valaki, hogy biztos unatkozó fiatalok bömböltették ott a zenét, hozzáteszem, hogy elég hideg volt, és nem hinném, hogy télvíz idején bárkinek is lenne kedve ilyesmivel szórakozni. Szerintetek mi lehetett az a zene, van erre természetes magyarázat?2011. nov. 13. 16:18
11/11 anonim válasza:
elviekben nem, mert ha már elbontották az épületet, már nincs semmi személyes tárgy, ami odakösse őket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!