Megszűnt épületeknek/helyeknek lehetnek szellemeik?
Figyelt kérdés
A múltkor éjszaka elsétáltam a Petőfi-hídnál, és hangos zenét hallottam azon a helyszínen, ahol egykoron egy szórakozóhely állt. Ilyen diszkó zene szerűség volt. Nagyon megrémültem, mert tisztában voltam vele, hogy ott már nincs szórakozóhely, így abszurdum, hogy onnan zene jöjjön, és mielőtt azt írná valaki, hogy biztos unatkozó fiatalok bömböltették ott a zenét, hozzáteszem, hogy elég hideg volt, és nem hinném, hogy télvíz idején bárkinek is lenne kedve ilyesmivel szórakozni. Szerintetek mi lehetett az a zene, van erre természetes magyarázat?2011. nov. 13. 16:18
2/11 anonim válasza:
lezárt épületről halottam már megszűntről még nem lehet maga az épület is szellem, és szállást ad a hozzá hasonló kobórlelkeknek
3/11 anonim válasza:
szóval te inkább hiszel abban, hogy szellemek buliztak ott, mint hogy fiatalok? nem kicsit lehet a probléma...
4/11 anonim válasza:
Termeszetes magyarazatot en sem tudok adni, de semmit se akarok kizarni. Miert ne lehetnenek szellemek? Amugy milyen zene volt?
5/11 A kérdező kommentje:
Diszkó zene volt...
Egyébként ma is voltam a helyszínen, és nagyon furcsa a tér, egy lélek se jár ott, pedig fényes nappal volt!
Ha esetleg valakit érdekel, a Goldmann György térről van szó... Bizarr egy hely!
2011. nov. 14. 19:27
6/11 Ferry123 válasza:
Vannak szellemeik de ők folyton ugyan azt élik újra és űjra vagy akár menedéket ad.
Ha szeretnél még ilyeneket kérdezni akkor írj csf95@citromail.hu
8/11 Ferry123 válasza:
Honét veszed hogy tizenéves vagyok csak mondom 56 éves vagyok
9/11 anonim válasza:
ferry123 már meg itt kódorogsz, te rossz kis sátánfattya! 56 vén trotyi-ratyi?? kis taknyavári fostalicska vagy!!!
10/11 anonim válasza:
Ez egy fura kérdés. Miért nem néztél előbb utána, hogy a közelben hol van igazi buli? Szellemek nincsenek. Amúgy , egy távolabbi buli visszhangja is lehet érdekes és olyankor nehéz kideríteni a hang valódi forrását. Én már átéltem olyat, hogy a Balcsi túlpartján lévő koncertet tisztán hallani lehetett és nem láttunk senkit a közelben. Mellesleg a hang nem a Balaton felől jött, hanem a hátunk mögül verődött vissza:-)) Van ez így. SZELLEMEK NINCSENEK
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!