Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Érdekelne, hogy aki parapszich...

Érdekelne, hogy aki parapszichológiát végzett közületek, hogyan tudja kamatoztatni?

Figyelt kérdés

Engem nagyon érdekel a téma, de annyi negatív vélemény van erről, hogy kicsit félek belevágni.

Pedig ha valami érdekel akkor EZ AZ! :)

Esetleg ha tudtok ajánlani sulit, melyik jó, vagy egyszerűen csak írjatok tapasztalatokat..szeretnék hasonló cipőben járó emberekkel beszélni.

2011. szept. 28. 20:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen "szabadegyetemek" semmilyen normális életben elfogadható papírt nem adnak, NEM minősül semmilyen szakképesítésnek (mintha nem lenen végzettséged). Kb olyan, mint a 4 szemeszteres jediképző. Egy kultúrális szegmens életébe "avatnak be".

Munkalehetőség amit ajánlanak az max a jósdacégnél számlás jós/auralátó/telekineziológus vállalkozó, magyarul egy cég küld hozzád szerencsétleneket, hogy csináj velük valamit és jutalékot szednek le rólad. Hogy aztán mennyit küldenek és megélsz-e belőle az már magánügy.

És igencsak drágák, kőkeményen profitorientált cégként nekik nem a tudás átadása a fontos, hanem a beszedett pénz (ami hajtja az egész ipart). Nem kontrollát terület mint a valódi egyetemeken, a tananyag természetéből adódóan ellenőrizhetetlen és visszaigazolhatatlan az egész, így nincs kontroll felettük --> ez a valódi munkaerőpiac keresletén tökéletesen tükröződik.

Esetleg telejósdában bal aluli kis kameraképben képzeled el a jövődet? Mert az ilyen stúdiókban számít az ilyen "szabadegyetemes" végzettség. Talpas maszek jósként semmi -de az égvilágon semmi- végzettség nem kell (és sokaknak nincs is meg).

2011. szept. 30. 18:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az uccsó válasz a tuti. Ha ilyesmit akarsz csinálni nem kell úgynevezett ,,végzettség". Ha meg ilyen ,,suliban" szeretnél ,,tanulni" akkor ne számíts igazi végzettségre, csupán egy tényleg négyéves jediképzőhöz hasonló papírra és ,,tudásra". Jó szórakozás, semmi több.
2011. okt. 1. 13:43
 13/19 mustafa33 ***** válasza:
Nyugati parások, varázslók..., könyvből tanulják. Keleti közöttük a mi sámánjaink szerint nem lehet tanullásal SZERT tenni a tudásra, csak születésel és avatásal. Csak az lehet táltos akinek felesleges szerve, csontja van például 6. ujja. Az avatást más táltos végzi révületben, az avatandót széjeltépik álmában és újra összerakják és felélesztik. Most ebből melyiket hiszed el? Aszerint cselekedj. Van felesleges szerved, csontod, (kereked)?
2011. okt. 5. 23:11
 14/19 A kérdező kommentje:

ez jó...:)

de mégis ezt honnan veszed??

de most komolyan.

gondoltam lesz olyan ember aki foglalkozott ezzel, és az alapján mond véleményt.

2011. okt. 7. 14:33
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem kezdetben érdekelt. Beiratkoztam, ráébredtem,hogy etetés. Nem került annyiba mintha befejeztem volna szerencsére. Azután felébredtem. Ezek kamu iskolák, bár sok csúsztatást emelnek át a valódi pszichológiából, így hitelesítik magukat. Minden hazugság csak úgy eredményes ha részigazságok is vannak benne.
2011. okt. 8. 18:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy elkernek erte egy rakas penzt kit lep meg? Ha hiszekeny emberek lehuzasabol szeretnek megelni, akkor en is parapszichologiat tanitanek. Dogoljek meg, diplomat is adnek rola. Ki hisz meg ezekben az ezos fogyatekossagokban??
2011. okt. 9. 06:43
 17/19 anonim ***** válasza:

A tudományos parapszichológia egy pszichológián belüli szakterület. Az 50-es 70-es években volt nagy szám, ma már ne fűznek hozzá nagy reményeket.

Magyarországon egyetemi keretek között Vassy Zoltán, azon kívül Paulinyi Tamás foglalkozik ilyen kutatással.

Ami azon kívül van, az meg csak misztikus katyvasz.

2011. okt. 9. 19:53
 18/19 anonim ***** válasza:
78%

Uccsónak. NINCS tudományos parapszichológia. Ez tény.

Ja és az is tény, hogy a parapszichológia nem a pszichológián belül egy ág. Semmi köze hozzá. A divat a marketing miatt használják a pszichológia kifejezést. Nézd meg a felvételi pontszámoat és a szakok népszerűségét és megérted. Semmi köze a két dsolognak egymáshoz. Összemosás, csúsztatás. A pszichológia egy tudomány a parapszichológia meg egy vallás vagy hiedelem és divat üzleti vállalkozása.

2011. okt. 12. 16:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Van tudományos parapszichológia. Tudományos eredményei nincsenek csak.

[link]

Persze a parapszichológiainak nevezett táltosképző kurzusok nem ebbe a kategóriába tartoznak.

2011. okt. 12. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!