Hol lehet parapszichológiát tanulni?
Az igazgatója, Paulinyi Tamás parapszichológiával foglalkozik, és van laborjuk is, ahol a hallgatókkal telepátia kísérleteket végeznek.
Hirtelen ennyit tudok válaszolni.
Nem az volt a kérdés, hogy mit tanuljon parapszichológia helyett. Ez nem pszichológia.
A parapszichológia az élőlények és környezetük közötti olyan összefüggéseket, kölcsönhatásokat vizsgálja, amik nem az általunk ismert fizikai hordozókon/közvetítőkön keresztül történnek.
Szerintem ez egy korrekt definíció, semmi sem igazolja, hogy az univerzum (főleg az élővilág) működését 100%-ban ismernénk (1%-ra sem szavaznék).
Az pedig, hogy ilyen jelenségek vannak, azt a több mint 100 éve zajló kísérletek eredményei egyöntetűen igazolják.
Államilag akkreditált tanúsítványt lehet szerezni, valóban alig több a semminél, de manapság egy orvosi diploma is kb. csak külföldön lehet hasznos.
Akkor legalább hadd tanulja azt, ami érdekli is.
Köszönöm a válaszokat. Azóta beszéltem még néhány ismerőssel, megnéztem egy képzést is, legalábbis a honlapot meg a hirdetéseket.
Ez valóban nem pszichológia, sőt nagyon messze van tőle, ahogy hallom. Ez nekem inkább valami vallásnak vagy szektának tűnik. Viszont nem kell érettségi sem hozzá, ami érdekes. Kihagyom.
Ahogy gondolod.
Maga a parapszichológia nem szekta. Lényegében kísérletek és a levont következtetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!