Milyen felsőoktatási intézményt ismertek ahol parapszichológiát lehet tanulni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 17:40
2/14 anonim válasza:
Ezt ugye viccnek szántad, baby??
3/14 anonim válasza:
Sehol nem tanítanak babonát,meg egyéb ehhez hasonló dolgokat. Nem a középkorban élünk már!
4/14 anonim válasza:
A Roxfort boszorkány és varázslóképző szakiskolában, Angliában. De oda 11 éves kortól van felvétel. Valószínűleg már lekésted.
5/14 A kérdező kommentje:
12 vok:D
2010. máj. 11. 19:10
7/14 anonim válasza:
Magyarországon nincs ilyen egyetem, külföldön azonban több felsőoktatási intézményben is lehet parapszichológiát tanulni. Nem vicc.
8/14 anonim válasza:
Szerintem csak Amerikában (bármely területén),mert ott mondják magukat az emberek "parapszichológusnak" ,mivel ott van a legtöbb (hogy finoman fogalmazzak)hiszékeny ember akik elhiszik,hogy vannak paranormális dolgok.Magyarországon még (magyar)parapszichológusról sem hallottam,nem hogy olyanról,hogy tanulni lehessen. :)
9/14 anonim válasza:
VAN ilyen iskola Bp-n. Ismerősöm végzett ott pár éve. Ha türelmed visszanézni, megkérdezem.
Úgy emlékszem, 5 éves, és sokba kerül.
10/14 anonim válasza:
MANTRA Alternatív természettudományi Szabadegyetem
Budapest
egy ismerősöm jár most oda. Ott ők tanulnak ilyesmit. Neten biztos van tájékoztató róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!