Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Érdekelne, hogy aki parapszich...

Érdekelne, hogy aki parapszichológiát végzett közületek, hogyan tudja kamatoztatni?

Figyelt kérdés

Engem nagyon érdekel a téma, de annyi negatív vélemény van erről, hogy kicsit félek belevágni.

Pedig ha valami érdekel akkor EZ AZ! :)

Esetleg ha tudtok ajánlani sulit, melyik jó, vagy egyszerűen csak írjatok tapasztalatokat..szeretnék hasonló cipőben járó emberekkel beszélni.

2011. szept. 28. 20:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
68%

1,5 évig jártam egy ilyen suliba, végül is nem fejeztem be. Az a baj ezekkel, hogy tandíjasok szinte mind, pedig elviekben spirituális tanításért nem kérhetne pénzt a világon senki. A kettő elviekben zárja ki egymást.

Nálunk úgy alakult a baráti társaság, hogy mindenki ilyesmivel foglalkozik, így egymástól tanulunk. Tandíj nélkül, évek óta :)

2011. szept. 28. 21:03
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
Van olyan szak valahol, hogy parapszichológia?! Én is kíváncsi vagyok a válaszra.
2011. szept. 28. 21:04
 3/19 anonim ***** válasza:
2011. szept. 28. 21:05
 4/19 A kérdező kommentje:

Én a Főnix szabadegyetemet néztem, de fogalmam sincs melyik suli mennyire színvonalas.

Kedves első kommentelő..:)

Ha a tandíjat most nem is vesszük figyelembe, (pedig tényleg sokat kérnek érte) az a másfél év hogy érzed megérte? Hasznát veszed egyáltalán?

2011. szept. 28. 21:27
 5/19 anonim ***** válasza:
27%

Mindenképpen hasznos volt, újfajta gondolkodásmódot tanultam, Istenhez is visszatértem :)

Tulképpen nem is a suli miatt hagytam abba, inkább azért, mert idő közben érkezett a párom, akivel aztán már a nap 24 órájában tanultunk. Folyamatosan, nagyon sokat, így már nem volt szükségem a sulira. Oltári nagy mázlim volt :)

2011. szept. 28. 21:38
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
21.04-nek. Olyan ,,szak" nincs sehol. Vannak képző intézmények, de azok nem szakok csak önjelölt egyesületek akik jó pénzt, nagy üzletet láttak ebben. A parapszichológia nem szak hanem hobbiiskola, esetleg műkedvelő baráti körök szórakozása. Nincs benne tudás, de nagyon izgis, érdekes és jó kis játék.
2011. szept. 29. 10:02
 7/19 anonim ***** válasza:

A kamatoztatáson mit értesz?

Állást nem lehet így betölteni, mert nincs ilyen valódi végzettség. Magánrendelést lehet így indatani, valami ezo vagy varázsló vagy ilyesmi megnevezéssel. Nem lehet maszek pszichológusi rendelőt nyitni vele, mert nem ad semmiféle végzettséget egyik suli sem. Semmi köze nincs a pszichológiához, inkább a vallási vagy valami ezoterikus tanácsadás amire lehet maszekban irodát nyitni.

2011. szept. 29. 10:07
 8/19 A kérdező kommentje:

10.02-nek:)

Te esetleg jártál ilyenre??:)

Egyébként a "suli" amit én néztem, ott azt írták, hogy akik a legjobban teljesítenek munkalehetőséget biztosítanak.

Ezért kérdeztem ki hol tudta kamatoztatni ezt, vagy milyen konkrét munkáról lehet szó.

2011. szept. 29. 21:24
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Mehetsz a mekibe eladónak. Vagy még annak se, szektatagokat nem vesznek föl...
2011. szept. 30. 08:19
 10/19 A kérdező kommentje:
hunhitman - szerencsére nem vagyok rászorulva a mekiben való állásokra...van munkám!
2011. szept. 30. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!