Miért álmodtam ezt? Nagyon érdekelne:S
Figyelt kérdés
egy két napig állandóan azt álmodtam hogy az osztályommal..azt hiszem elmentünk vonatozni és valami sziklás barlanga mentünk és én állandóan feszítettem magam,mert ki akartam esni a vonatból mikor kanyarodott..nagyon nagy erő kellett hozzá hogy ne essek ki.Meg hogy nekem kellett vezetni és kiestem meg nem tudtam irányítani..nagyon érdekel:Sköszi előre2011. aug. 27. 21:41
1/12 anonim válasza:
valószínű hogy nem rég nagy hatással volt rád valami vonatozással, vagy az osztályoddal kapcsolatos dolog. Ha érdekel mit is jelent az álmod keress utána az álmoskönyvekben
2/12 anonim válasza:
megtennél valamit?
Képzelj el egy tojást ahogy elejted és össze törik a földön?
Az történik amit akarsz?
Nem pattan vissza a tojás a kezedbe esetleg egyáltalán el tudod dobni?
Nem történik a képzeletedben semmi akaratod elleni?
3/12 A kérdező kommentje:
miii?
2011. aug. 27. 22:05
5/12 A kérdező kommentje:
de igen:O eldobom összetörik,de visszapattan:S
2011. aug. 27. 22:25
6/12 anonim válasza:
tudtam
Valaki megpróbálja irányítani az elméd
Vagy pszihikai vámpirizmus áldozata vagy
Lehet hogy az elméd tudatni akarja veled hogy valaki az osztályodból
Valaki nem utál téged nagyon?
7/12 A kérdező kommentje:
hát nem tudom..nem mindenkivel vagyok olyan jóba.
2011. aug. 27. 22:30
8/12 anonim válasza:
szüntesd meg velük a kapcsolatot oda se menj a közelükbe bajod nem származhat belőle
9/12 A kérdező kommentje:
ojajj..de ha pl tovább tartomvele a kapcsolatot akkor milesz?
2011. aug. 27. 22:39
10/12 anonim válasza:
Sikertelenség az életben depresszió gyengeség mint testileg és lelkileg ...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!