Mit tudtok a pálmalevelekről? Valaki megkerestette már közületek? Érdekelne, hogy kinél lehet jelentkezni, vagy hol vannak ezek a városok, faluk, ahol ilyenek vannak.
Én akárkinek elmondom, hogy mi áll a pálmalevelén! A többi kerestető 20.000 Ft-ot is elkér, alsó hangon, és lehet, hogy azt hozzák ki, hogy neked épp nincs is.
Én garantáltan megtalálom a pálmaleveled, és az egészért nem kérek 5000-nél többet!
Utolsó:
Én 5.000-ret fizetnék, hol lehet téged elérni?
A pálmalevél tudtommal a pálmafákon nő...
Vagy valamiről lemaradtam?
zimzumm, látod, ez a baj a hiszékenységgel, ha hinni akarással párosul.
Természetesen nem foglak lehúzni se ötezerre, se egy forintra. De miből gondolod, hogy a hivatásos keresés-közvetítők valóban a tiedet kerítik elő?
Illetve honnan tudod, hogy maguk a pálmalevélkészítők bármi hiteleset is írkálnak a levelekre.
Állítólag van vagy 7md ember a földön, pálmalevélből meg max százezres nagyságrend. Mégis mindenki megkapja, aki keresteti? Főleg ha fizet érte?
Tudod hány gyerek születik másodpercenként? Ki áll neki körmölni az ő levelüket?
A hit szép és jó dolog, ha nem az értelem helyett használják. És ez fordítva is igaz.
Ez a pálmalevél dolog az egyik legjobb ötlet. Kár, hogy nem nekem jutott eszembe. Mert a világ telisteli van kószáló és önbizalomhiányos meberekkel, akik bármikor kifizetnek zsírosabb összegeket, hogy kis fogózkodót találjanak.
No akkor én magyarkártyákat fogok készíteni, arra íromrá mindenkinek a sorsát és a választandó szakmáját. 50.000Ft/db
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!