Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Milyen megmagyarázhatatlan...

Milyen megmagyarázhatatlan dolgokat tapasztaltatok eddig, körülöttetek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 17:23
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
nemirtál hülyeséget. sőt.. :D legalább van véleményed.
2011. aug. 21. 18:06
 32/34 anonim válasza:
100%
Velem kb ez 2 éve történt. 20 éves voltam akkor. Ezzel azt akarom jelezni, hogy vagyok olyan szinten hogy tudom mi volt...:S Nos..Bazi kibeba meleg délután volt. De vagy 38 fok..Arra lettem figyelmes hogy a kutyám kint úgy ugat, hogy már alig kapott levegőt, ugatta a kertünkben lévő anyám fodrász szalon ajtaját. Mentem közelebb énis hogy mit ugat. És ahogy közeledtem, olyan rossz érzés fogott el hogy leírni nem tudom..talán úgy hogy "én oda akartam menni de a lábaim nem" No és ahogy oda értem, a kutyám már morgott is és ugatott de mintha veszett lett volna. Közbe apám is kijött és nézte hogy mivan. És ahogy kinyitottam az ajtót mintha valami meglökött volna picit és olyan k*rva hideg fuvallat ment át rajtam hogy még a hideg is kirázott. kutyám elkezdett rögtön hátrálni egy pillanatra. Itt már pelenka csere volt nálam eléggé...Foglalkozom a szellem világgal, tudtam rögtön hogy mi ez :S bementem, szabályosan fáztam, és úgy éreztem mintha figyelnének, kutyám bement elöttem ( gondolom, hogy megvédjen ) és ahogy bement elkezdett egy pontot figyelni és követni, néha kis villanásokat láttam. Majd egy másodperc alatt meleg lett és akkor újra az ajtó fele nézett a kutyám csak bentről. Rohadtúl besz*rtam :S Haláleset nem volt régebben. Nem tudom mi.. vagy "Ki" lehetett az. De félelmetes volt átélni, úgy hogy érdekel ez a téma.
2011. aug. 27. 19:38
 33/34 anonim ***** válasza:
51%
Mindenki hülye kérdéseket tesz fel.
2011. aug. 30. 11:33
 34/34 anonim ***** válasza:
A mai napig történnek megmagyarázhatatlan,ezoterikus dolgok velem
2015. szept. 29. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!