Milyen megmagyarázhatatlan dolgokat tapasztaltatok eddig, körülöttetek?
Mi van a kérdésed mögött? Te tapasztaltál valamit, amivel
nem tudsz mit kezdeni, nem érted?
Számomra most az a megmagyarázatlan, hogy 53 éves Páromat
miért tarolta le egy kamion...
Még kiskoromban voltak bizonyos "hallucinációim", vízióim!
Pl, egyszer mentem nővérem szobájába, hogy szóljon rá bátyámra, mert sír álmában!
És egy árva hangot nem adott...
meg pár éve bemásztunk egy elhagyott épületbe egy novemberi napon! mocsok hideg volt az utcán, de az épületben meleg volt, pedig rengeteg nyitott ablak volt! meg lépteket hallottunk messzebbről, holott rajtunk kívül senki nem lehetett az épületben...
vannak érdekes és ijesztő dolgok, de az is lehet, hogy ilyenkor csak huncutkodik a meszecske az agyacsánkban! xD
még alsós voltam, amikor barátnőmmel a suli öltözőjében voltunk délután, mert mentünk edzésre (a többiek már a tornateremben voltak). éppen vettem fel a cipőmet, amikor az öltözőből nyíló zuhanyzó ajtajának a kilincse úgy kezdett el mozogni, mintha valaki rángatta volna belülről...nagyon megijedtünk, rögtön berohantunk, és szóltunk a tanárnak, hogy nézze meg. az ajtó be volt zárva, így csak kulccsal tudta kinyitni. a zuhanyzó üres volt, sőt a másik ajtó is és az ablakok is zárva voltak.
szinte senki nem hitt nekünk, de mi tudtuk, hogy nem csak képzelődtünk...azóta sem tudom megmagyarázni, azt amit láttunk.
lehet hülyének nézni, de attól, hogy még kicsi voltam, attól nem hiszem, hogy csak beképzeltem, főleg azért nem, mivel a barátnőm is látta.
amúgy rengeteg ilyen dologról hallottam már, és azért mert megmagyarázhatatlan, nem biztos, hogy nem igaz!
Velem még nem történt semmi ilyen "megmagyarázhatatlan". De nem mondok semmi rosszat azokról, akik hisznek benne, mert szerintem ez olyan, mit a vallás, nem? Mert végül is, ha jól tudom a hitnek az a lényege, hogy anélkül, hogy látnánk, hallanánk, vagy éreznénk valamit, még akkor is hisszük, hogy van. A világegyetem kialakulása meg egyszerűen a természet műve. Ha meglátott valaki egy árnyékot test nélkül az lehetett egy repülő tárgy, vagy élőlény árnyéka is, nem? Bárén nem akarok senkinek ellentmondani, mert hogy én hiszek, vagy nem hiszek az annyira, de annyira mindegy. Az ilyen sejtelmes hangok, árnyékok simán lehet az agy játéka, mert aki hisz könnyen bele eshet a hite csapdájába. mint... hogy is mondja a hipochondria, nem? annak is az a lényege, hogy a beteg csak beképzeli magának, ezért úgy reagál a szervezete mintha baktérium támadta volna meg.
Nem tudom igazam van-e, vagy nincs én így gondolom. :D
Bár, ha belegondolok, sokszor olvastam el a horoszkópomat, de mindig csak a nap végén sikerült. És nem egyszer fordult elő, hogy amit írt megtörtén velem aznap.
Bocsi, már így is sok hülyeséget írtam, de mindegy, ha már leírtam közzéteszem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!