Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Milyen megmagyarázhatatlan...

Milyen megmagyarázhatatlan dolgokat tapasztaltatok eddig, körülöttetek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 17:23
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
100%
Hát.. Csabán tanulok, de nem vagyok csabai.. Most nyáron átmentem csabára, a meló diák irodáját kerestem (csak azt tudtam, hogy a főiskolánál van). Mivel nem olyan régóta tanulok ott, ezért nem tudtam hol van a főiskola.. Mentem a sétálóutcán (gondolom megkérdezek valakit) erre egyszercsak megcsörren a telefonom. Felveszem és osztálytársam volt. Mondta hogy látott a webkamerán keresztül. Kérdezte hogy mért vagyok csabán, és én elmondtam neki. Erre ő útbaigazított, én megköszöntem és mentem dolgomra. Szertintem ez elég furcsa, hogy ő pont akkor kapcsolta be a számítógépet, és pont akkor keresett rá Google-n a békéscsabai webkamerára, amikor én elmentem a webkamera előtt, és segítségre volt szükségem... Megjegyezném egyébként, hogy én sem hiszek az ilyen "természetfeletti dolgokban" meg hasonlókban, de azért ez egy picit elgondolkoztatott.. Véletlen egybeesés? Lehet. :)
2011. aug. 13. 10:03
 22/34 Cseráginé Mária válasza:

Mi van a kérdésed mögött? Te tapasztaltál valamit, amivel

nem tudsz mit kezdeni, nem érted?

Számomra most az a megmagyarázatlan, hogy 53 éves Páromat

miért tarolta le egy kamion...

2011. aug. 14. 06:59
 23/34 Suhanc72 válasza:
92%
Beraksz egy pár zoknit a mosógépbe és amikor kinyitod, csak az egyik van meg. Felfoghatatlan...
2011. aug. 14. 09:24
 24/34 anonim válasza:
45%
Szerelmes vagyok. Már foglalt, és mégis meg akarom szerezni. És ő is akarja.
2011. aug. 14. 10:30
 25/34 anonim válasza:

Még kiskoromban voltak bizonyos "hallucinációim", vízióim!

Pl, egyszer mentem nővérem szobájába, hogy szóljon rá bátyámra, mert sír álmában!

És egy árva hangot nem adott...

meg pár éve bemásztunk egy elhagyott épületbe egy novemberi napon! mocsok hideg volt az utcán, de az épületben meleg volt, pedig rengeteg nyitott ablak volt! meg lépteket hallottunk messzebbről, holott rajtunk kívül senki nem lehetett az épületben...

vannak érdekes és ijesztő dolgok, de az is lehet, hogy ilyenkor csak huncutkodik a meszecske az agyacsánkban! xD

2011. aug. 14. 13:10
 26/34 anonim válasza:
100%
Nekem kiskoromban volt egy olyan esetem, hogy már az ágyban feküdtem és néztem a tv-t a redőny fel volt húzva.Nem akartam kimászni az ágyból és elsétálni odáig és lehúzni a redőnyt..addig néztem a redőny felhúzóját és gondoltam rá , hogy milyen jó lenne ha nem kéne kimásznom inkább engedje le magát, hogy ez megtörtént az egészből annyit láttam, hogy hirtelen lecsapódik a redőny és senki nem engedte le erre nagyon megijedtem és amikor kérdezték a szüleim mi történt nem tudtam válaszolni és megmagyarázni sem tudtam :S
2011. aug. 14. 14:32
 27/34 N.Balu ***** válasza:
Pl. EVP.
2011. aug. 15. 07:55
 28/34 anonim válasza:
60%

még alsós voltam, amikor barátnőmmel a suli öltözőjében voltunk délután, mert mentünk edzésre (a többiek már a tornateremben voltak). éppen vettem fel a cipőmet, amikor az öltözőből nyíló zuhanyzó ajtajának a kilincse úgy kezdett el mozogni, mintha valaki rángatta volna belülről...nagyon megijedtünk, rögtön berohantunk, és szóltunk a tanárnak, hogy nézze meg. az ajtó be volt zárva, így csak kulccsal tudta kinyitni. a zuhanyzó üres volt, sőt a másik ajtó is és az ablakok is zárva voltak.

szinte senki nem hitt nekünk, de mi tudtuk, hogy nem csak képzelődtünk...azóta sem tudom megmagyarázni, azt amit láttunk.

lehet hülyének nézni, de attól, hogy még kicsi voltam, attól nem hiszem, hogy csak beképzeltem, főleg azért nem, mivel a barátnőm is látta.

amúgy rengeteg ilyen dologról hallottam már, és azért mert megmagyarázhatatlan, nem biztos, hogy nem igaz!

2011. aug. 15. 22:14
 29/34 anonim ***** válasza:
25%
Számomra nehezen magyarázható, hogy emberek (köztük valóban értelmes emberek is) miért foglalkoznak ezo -val, szellemekkel, meg nem létező dolgokkal. A mágusokat, auralátókat, parapszichológusokat meg hasonlókat értem, ők ebből élnek, nem is rosszul. De néha az ismerőseim között meglepődve látom,hogy akiről eddig azt hittem,hogy okos, most elkezdett csakrákról, meg auráról, stb..olyan dolgokról beszélni komolyan, mintha azok léteznének. Talán a személyisége gyenge és enged a jól kidolgozott meggyőzésnek? Vagy tényleg meghibbant?
2011. aug. 18. 22:16
 30/34 anonim válasza:
53%

Velem még nem történt semmi ilyen "megmagyarázhatatlan". De nem mondok semmi rosszat azokról, akik hisznek benne, mert szerintem ez olyan, mit a vallás, nem? Mert végül is, ha jól tudom a hitnek az a lényege, hogy anélkül, hogy látnánk, hallanánk, vagy éreznénk valamit, még akkor is hisszük, hogy van. A világegyetem kialakulása meg egyszerűen a természet műve. Ha meglátott valaki egy árnyékot test nélkül az lehetett egy repülő tárgy, vagy élőlény árnyéka is, nem? Bárén nem akarok senkinek ellentmondani, mert hogy én hiszek, vagy nem hiszek az annyira, de annyira mindegy. Az ilyen sejtelmes hangok, árnyékok simán lehet az agy játéka, mert aki hisz könnyen bele eshet a hite csapdájába. mint... hogy is mondja a hipochondria, nem? annak is az a lényege, hogy a beteg csak beképzeli magának, ezért úgy reagál a szervezete mintha baktérium támadta volna meg.

Nem tudom igazam van-e, vagy nincs én így gondolom. :D

Bár, ha belegondolok, sokszor olvastam el a horoszkópomat, de mindig csak a nap végén sikerült. És nem egyszer fordult elő, hogy amit írt megtörtén velem aznap.

Bocsi, már így is sok hülyeséget írtam, de mindegy, ha már leírtam közzéteszem. :D

2011. aug. 21. 01:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!