Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nem tapasztaltatok hasonlót?

Nem tapasztaltatok hasonlót?

Figyelt kérdés
Néha nem fordult elő veletek az,h mikor el akartok aludni az este vagy éppen reggel próbáltok visszaaludni , akkor mintha egy labdát dobnának az arcotoknak vagy egy kamion menne belétek olyan érzés fogna el , és még érzed azt a löketet? Most nem tudom , h az én családom ilyen vagy másokkal is megtörtént .
2011. júl. 31. 19:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem a mellkasodon érzel nyomást? amikor van az az érzés tudod mozgatni a karjaid/lábaid?
2011. júl. 31. 20:10
 2/15 A kérdező kommentje:
Ma reggel például ott éreztem,de jól megijesztett.nemtudom milehet.
2011. júl. 31. 20:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, hogy ez olyan-e, de én azt éreztem párszor, mintha esnék le, és akkor megkapaszkodtam az ágyban és gyorsan kinyíltak a szemeim :D elég hülyén éreztem magam utána mikor kiderült hogy csak simán feküdtem az ágyon.. :3
2011. júl. 31. 21:21
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom mire gondolsz pontosan. Nekem erről a "rángatózás jutott eszembe". Mikor próbálok el aludni, sőt el is alszom, de sokszor fel ébredek, hogy megrántottam a lábam és közben azt álmodtam, hogy mellé lépek a lépcsőn:) Erre kelek fel meg a kapálózásra, de olyan mintha még nem is aludtam volna el, pedig de. Erre gondolsz?
2011. júl. 31. 21:24
 5/15 A kérdező kommentje:
nem egészen , de 21:21 sel egyet értek.volt velem is hasonló.
2011. aug. 1. 09:42
 6/15 anonim ***** válasza:

tegnap 20:10es vagyok. A zárójelben lévő dolgok segíthetnek több információt keresni a neten mert túl sokat kéne ide írnom, egyszerűbb ha rákeresel)

lehet hogy alvásparalízisről (SP - Sleep Paralysis) van szó. Az ágyból való kiurulás érzete pedig egyértelműen testen kívüli élmény,(OBE/OOBE - Out of Body Experience) alvásparalízis után szokták tapasztalni.

Ha tényleg alvásparalízisről van szó, és nem szándékosan kerülsz bele, valamint gyakran előfordul, valamint mondtad hogy családod is? Hallottam arról hogy van valami betegség ami alvásparalíziseket okoz, nem tudom pontosan keress rá.

Halucináltál közben? Hangos suttogást, ordítást hallottál? Nem jött be a szobádba egy sötét alak/nő (The Old Hag) akiről úgy érezted hogy bántani akar? Volt valami olyan érzésed amit nem tudtál megmagyarázni de mintha tiszta gonosz energia lett volna? Ezek mind az alvásparalízis jelei. Valamint a már említett 2 dolog: a fizikai bénultság és ha a hátadon feküdtél, nyomás a mellkason.

2011. aug. 1. 18:16
 7/15 anonim ***** válasza:
Az OBE elég érdekes dolog, az asztrális tested kilép a fizikai testedből. Látod magad aludni az ágyban ha visszanézel, és ami a legfurcsább hogy például hogyha van valami írva, amit előtte nem olvastál el, elolvasod, ébredés után emlékezhetsz rá és tényleg az lesz ami ott volt! és ez nem alvajárás ott fekszel a helyeden végig. Elég megmagyarázhatatlan jelenség (még mindig az előző hozzászóló voltam)
2011. aug. 1. 18:19
 8/15 anonim ***** válasza:

volt már olyanotok, hogy aludtatok, de közbe olyan volt mintha ébren lettetek volna, és nem tudtatok megmozdulni? nekem volt egyszer ilyen, de rohadtul megijedtem tőle, azthittem, hogy lebénultam teljesen...

feküdtem az ágyban és egyszerűen iszonyatosan koncentráltam, de sehogyan se bírtam megmozdítani a testem

2011. aug. 2. 14:33
 9/15 anonim ***** válasza:
előző vagyok, ide is beírtam az alvásparalízissel kapcsolatos tapasztalataimat, hátha valakivel történt már hasonló
2011. aug. 2. 14:35
 10/15 anonim válasza:
Nekem olyan volt egyszer-kétszer éjszaka alvás közben, h azt éreztem h nagyon nehéz a testem és nem birom mozgatni.
2011. aug. 2. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!