Nem tapasztaltatok hasonlót?
tegnap 20:10es vagyok. A zárójelben lévő dolgok segíthetnek több információt keresni a neten mert túl sokat kéne ide írnom, egyszerűbb ha rákeresel)
lehet hogy alvásparalízisről (SP - Sleep Paralysis) van szó. Az ágyból való kiurulás érzete pedig egyértelműen testen kívüli élmény,(OBE/OOBE - Out of Body Experience) alvásparalízis után szokták tapasztalni.
Ha tényleg alvásparalízisről van szó, és nem szándékosan kerülsz bele, valamint gyakran előfordul, valamint mondtad hogy családod is? Hallottam arról hogy van valami betegség ami alvásparalíziseket okoz, nem tudom pontosan keress rá.
Halucináltál közben? Hangos suttogást, ordítást hallottál? Nem jött be a szobádba egy sötét alak/nő (The Old Hag) akiről úgy érezted hogy bántani akar? Volt valami olyan érzésed amit nem tudtál megmagyarázni de mintha tiszta gonosz energia lett volna? Ezek mind az alvásparalízis jelei. Valamint a már említett 2 dolog: a fizikai bénultság és ha a hátadon feküdtél, nyomás a mellkason.
volt már olyanotok, hogy aludtatok, de közbe olyan volt mintha ébren lettetek volna, és nem tudtatok megmozdulni? nekem volt egyszer ilyen, de rohadtul megijedtem tőle, azthittem, hogy lebénultam teljesen...
feküdtem az ágyban és egyszerűen iszonyatosan koncentráltam, de sehogyan se bírtam megmozdítani a testem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!