Milyen megmagyarázhatatlan dolgokat tapasztaltatok eddig, körülöttetek?
de aki hisz ezekben mért lenne hülye -.-
nemazért inkább tág a látóköre ..stb:D
Hát az azigazság hogy nem nagyon hiszek az ilyen természet feletti dolgokba.
DE most hogy jobban bele gondolok...
Mikor nagyapám kertet vett utána egy hónapra kint a kertben rosszul lett és másnapra meghalt. Nagyanyám sztrókot kapott kint, haverom meg én majdnem meghaltunk mikor oda mentunk. A fickó aki most megvette a kertet elégett amikor kigullat a kert.
Szerintem ez eléggé fura vagy nem?
12:27
...és aki eddig megszületett, az többnyire meg is halt !!
nandras: Ezzel csak a saját sötétségedet bizonyítod. Sok mindent nem tud a tudomány megmagyarázni. Nem is olyan régen tudományosan bizonyították, hogy a föld lapos, és ezt tényként kezelték. Sokan hókuszpókusznak tartják a meditálást, a különböző relaxációs technikákat, a belső energiával való munkát, közben laboratóriumi körülmények között állítottak elő, mértek, tapasztaltak bio energiát. Vagyis tudományos körülmények között igazoltak emberi belső energiát.
Az, hogy valami jelen pillanatban megmagyarázhatatlan, attól még létezik. Minden egyes állításhoz hozzá lehet tenni, hogy a tudomány mai állása szerint. Lehet, hogy holnap felfedeznek valamit, ami alapjában rengeti meg a jelenlegi természettudományos hiteket.
Ez a kérdés mire vonatkozik? Szellemek, mágia, meg hasonló vágyott dolgok nem léteznek, kár erre terelni szót:-))
Palimadarak akik hisznek ezekben viszont igen. Szerencsére. Így élnek meg jól az ezo ,,tudósók" :-))
oké tudom nem fogalmaztam eléggé jól :DD
a 'megmagyarázhatatlan' mindenkinek mást rejt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!