Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Látott-e már valaki szellemet?

Lilith1994 kérdése:

Látott-e már valaki szellemet?

Figyelt kérdés
Mondjuk hogy néztek ki ... áttetszőek voltak vagy rendes emberi alakban jelentek meg. stb
2011. aug. 7. 13:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
19:41 vagyok. nem éreztem ártalmasnak. inkább távolságtartó volt. szégyenlős..
2011. aug. 7. 22:56
 42/62 anonim ***** válasza:
67%
Kizárt. De vannak akik képzelődnek.
2011. aug. 8. 12:14
 43/62 A kérdező kommentje:
Attól hogy eggyeseknek beszükült az agyuk attol nem úgyvan. miért kell menni a csorda útán?....Ha sértegetni akar valaki az ne írjon .... És egyébként szerintem nem kéne feszegetni ezt a helyesírási kérdést...mert vannak emberek akik rosszabbul írnak...és a kérdés nem a helyesírásról szólt....meg ha valaki enyirre nem hisz benne akkor minek olvas paranormális jelnségekkel kapcsolatos kérdést?...
2011. aug. 8. 14:29
 44/62 anonim ***** válasza:
47%

"értem akkor jó :) mert vannak erőszakosabb fajták.EGYÉPKÉNT van egy falu ami tele van szellemekkel ha jól hallottam...."

Szánalmas vagy... -.-"""

2011. aug. 8. 15:04
 45/62 A kérdező kommentje:

Nem kell írni ha annyra biztos vagy a dolgodba...:P

jah és menj el nyelvtan tanárnak!!!!!!!!!!!te szánalmas görény!!!!!!!!!!

2011. aug. 8. 15:38
 46/62 Valaki Renáta ***** válasza:

Láttam többször is.

Éber állapotban teljes valójában láttam úgy hogy fényképről is felismerném.

Spontán testkilépés során viszont egészen másképp néz ki, szürke kocsonyás anyag, hideg, csak a testének köralakja látszott, sem ruházat, sem arc nem volt látható.

Egyéb dimenziókban nincsenek ismereteim erről.

2011. aug. 8. 20:17
 47/62 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

Nem kell írni ha annyra biztos vagy a dolgodba...:P

jah és menj el nyelvtan tanárnak!!!!!!te szánalmas görény!!!!!!"

AnnyIra és dolgodbaN

Egyébként tegnap este mentem hazafelé, és épp elmentem egy utcai lámpa alatt, amikor pár lépés múlva valami furcsa mozgást érzékeltem. Hirtelen lenéztem, és ott volt! Ott volt a földön egy árnyember! És ami még félelmetesebb volt, a lába érintkezett az enyémmel! Aztán eltűnt! De a következő lámpánál megint ott volt! Félelmetes!!!!

2011. aug. 9. 00:04
 48/62 anonim ***** válasza:
83%

Igazad van, ez itt nem a helyesírásról szól. A lényeget kell olvasni,a kérdésre koncentrálni, nem a szavakon vitázni.

A válasz: Szellemek nem léteznek. Bármennyire jó lenne egyeseknek hinni abban, hogy olyat látott vagy tud amit más nem. Ez a lényeg. A vágyálom, hogy van ilyen:-) Mint minden olyan misztikus dolognál amit sokan szeretnének elhinni. Hát el is hiszik!

Viszont, vannak akik jól élnek belőle, hogy azoknak a gondolkodását erősítik akik hisznek ezekben. Néha egy ,,támogató vállveregetés" ,,cinkos, mindent tudó összekacsintás" is jólesik annak aki szeretne hasonlókban hinni:-) Olvasd el az Önigazolás lélaktanát vagy a Rábeszélőgépet, esetleg valami mélyebb szociálpszichológiát Aronson-tól, mondjuk a Társas lényt.

Szerintem a lényeg abban van, hogy aki hinni szeretne valamiben az talál hozzá megerősítő közösséget, persze az gyakran nincs ingyen:-)) Az ezok-k jó pszichológiai érzékkel választják ki maguknak a palimadarakat:-) A tudomány gyakran unalmas és fárasztó tanulással jár, míg az ilyen izékben hinni izgalmas, nem kell hozzá túl sok ész és ráadásul megadja a beavatottság érzését , ami sokaknak hiányzik. Ez a meggyőzés alapja.

Kár erről többet írogatni.

2011. aug. 9. 10:23
 49/62 anonim ***** válasza:
Annyit láttam mint a hétszentség és még mindig nem tudom megszokni.Nagyon sok személyiség létezik XD....
2011. aug. 9. 20:09
 50/62 A kérdező kommentje:

Nem palimadarakat keresek. Én nem hittem bennük és még is láttam, ezt mivel lehet magyarázni? Egyébként én szeretek tanulni ...nem csak az ilyen dolgokkal foglakozom. Másfelöl nekem nem unalmas a tanulás.Rengeteg történelmi és biológiai könyvet el olvastam. A biológiai alatt az orvosi könyveket értem, amiket suliban tanítanak. Szóval én nem szeretném azt hogy dilisnek tarsanak.

Sokat olvastam és olvasunk(párommal) olyan dolgoról amikre a tudomány nem tud választ adni....

2011. aug. 9. 21:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!