Lilith1994 kérdése:
Látott-e már valaki szellemet?
Figyelt kérdés
Mondjuk hogy néztek ki ... áttetszőek voltak vagy rendes emberi alakban jelentek meg. stb2011. aug. 7. 13:55
21/62 anonim válasza:
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:33
Nem tudnád nekem elküldeni azt a képet?:O Nagyon érdekel.
23/62 anonim válasza:
azt a képet énis megnézném
am nem, nem akartak bántani
gyerekként mindig úgy aludtam el h ott álltam az ágyam melett. akkor még természetes volt nekem oO"
25/62 A kérdező kommentje:
értem akkor jó :) mert vannak erőszakosabb fajták.egyépként van egy falu ami tele van szellemekkel ha jól hallottam....
2011. aug. 7. 17:02
27/62 A kérdező kommentje:
VAlahol baranyába asszem...abaliget talán de lehet hogy hülyeség..... aszthiszem valami olyasmit meséltek nekem hogy német katonákat szálásoltak el ott a második világháborúban és kivégzéseket tartottak meg a török megszálláskor a barlangból kifüstölték őket és állítólag jópáran meghaltak... asszem benne van a barlang történelmi leírásában is... de nem vagyok benne biztos
2011. aug. 7. 17:12
28/62 Won válasza:
Én nem félek tőlük, kis koromban sem féltem.
A környékünkön van egy tök jó kísértetház, oda régen párszor bementem.
29/62 A kérdező kommentje:
Nem tudom már én sem igazán félek tőlük ...csak elöszörre volt furcsa...egyépként szerintem papám még mindig velem van. legalább is sokszor így érzem...de lehet hogy ez csak hit....tudod hogy azt hidjem hogy még itt van a közelben... egyépként egyszer mikor éppen buszoztam akkor valami meg simogatta az arcomat...nem szélvolt. nem ember...gonosznak éreztem. szerinted lehetséges hogy fizikai kapcsolatba is léphessenek egy élő emberrel?
2011. aug. 7. 17:23
30/62 Won válasza:
A fizikai világra való hatáshoz számukra sok energia szzükséges. De egy kis simogatás belefér. Lehetséges. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!