Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Látott-e már valaki szellemet?

Lilith1994 kérdése:

Látott-e már valaki szellemet?

Figyelt kérdés
Mondjuk hogy néztek ki ... áttetszőek voltak vagy rendes emberi alakban jelentek meg. stb
2011. aug. 7. 13:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:

értem:) de akkor is vérfagyasztó volt....egyépként én valószínüleg azért érzem ennyire őket mert álmomba néha látoma régmultat és a távoli jövöt de mindig csak rosszat.....:s....pl papám halála ...napra pontosan tudtam...ahogy a halál okát....

na szóval nálunk régebben fa vágás hangját lehetett hallani éjszaka olyan 23 óra és éjfél körül... de érted itt hogyan és ki olyan későn....pláne hogy nem volt fa.

2011. aug. 7. 17:44
 32/62 A kérdező kommentje:
2011. aug. 7. 18:06
 33/62 anonim ***** válasza:
15:33 vagyok. Ha érdekel titeket a kép el tudom küldeni e-mailben. Küldjetek privit :)
2011. aug. 7. 19:07
 34/62 anonim ***** válasza:

Kérlek ne haragudj, hogy itt válaszolok, de nem tudok privit írni.

Szóval ha a 16-ot már betöltötted, akkor már nem piszkálhatnak Téged a szüleid. Ha van megbízható felnőtt, aki elvállal Téged, akkor a gyh-on kérheted azt, hogy ,,szülői ház elhagyása'' (így, ezen a néven, ugyanis ez 16 éves kortól már megadható, nem kell a 18-at megvárni). Baráthoz állítólag nem szívesen adják meg a gyh-ok az engedélyt, de igazából ezt esetenként döntik el. A lényeg az, hogy a szülő engedélye nem kell hozzá, csak a gyh-é, ha a gyh megadja az engedélyt, onnantól kezdve a szülő nem kényszeríthet Téged semmire (nem hívhat rendőrt stb.).

[link]

2011. aug. 7. 19:09
 35/62 anonim ***** válasza:
Elnézést kérek ha rossz dolgot tettem volna, ha valamibe belezavartam volna, ha így van akkor nyugodtan töröltesd a válaszomat (ha Te nem tudod törölni, akkor az oldal alján található kapcsolattartási címen is kérheted, pár óra alatt kitörli a moderátor).
2011. aug. 7. 19:12
 36/62 A kérdező kommentje:
légyszíves küld el a képet:)
2011. aug. 7. 19:20
 37/62 anonim ***** válasza:

Mos épp egy fehér ruhás alak időzik nálunk. Nem tudpm milyen nemű volt. Nem áttetsző hanem opálos, de amellett nagyon tiszta friss jelenség volt.

Nem szeretem azt a házat. Átjáró ház.Mindenféle alakokkal.

2011. aug. 7. 19:41
 38/62 A kérdező kommentje:
a bejárati részeket sózd le...próbáld ezt ki elvileg hat.... mert a fehér ruhásokkal illik vigyáni...elvileg veszélyesek...álltalában nő neműek...dühös szellemek ..elvileg mindenkire rátámadnak....
2011. aug. 7. 20:22
 39/62 anonim ***** válasza:
Én nem emlékszem, hogy láttam volna, de valamit a te érdekedben megjegyeznék: az "egyépként" helyesen 'b'-betűvel írandó, és nem 'p'-vel.
2011. aug. 7. 20:41
 40/62 anonim ***** válasza:

nem

501/F

2011. aug. 7. 21:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!