Látott-e már valaki szellemet?
értem:) de akkor is vérfagyasztó volt....egyépként én valószínüleg azért érzem ennyire őket mert álmomba néha látoma régmultat és a távoli jövöt de mindig csak rosszat.....:s....pl papám halála ...napra pontosan tudtam...ahogy a halál okát....
na szóval nálunk régebben fa vágás hangját lehetett hallani éjszaka olyan 23 óra és éjfél körül... de érted itt hogyan és ki olyan későn....pláne hogy nem volt fa.
Kérlek ne haragudj, hogy itt válaszolok, de nem tudok privit írni.
Szóval ha a 16-ot már betöltötted, akkor már nem piszkálhatnak Téged a szüleid. Ha van megbízható felnőtt, aki elvállal Téged, akkor a gyh-on kérheted azt, hogy ,,szülői ház elhagyása'' (így, ezen a néven, ugyanis ez 16 éves kortól már megadható, nem kell a 18-at megvárni). Baráthoz állítólag nem szívesen adják meg a gyh-ok az engedélyt, de igazából ezt esetenként döntik el. A lényeg az, hogy a szülő engedélye nem kell hozzá, csak a gyh-é, ha a gyh megadja az engedélyt, onnantól kezdve a szülő nem kényszeríthet Téged semmire (nem hívhat rendőrt stb.).
Mos épp egy fehér ruhás alak időzik nálunk. Nem tudpm milyen nemű volt. Nem áttetsző hanem opálos, de amellett nagyon tiszta friss jelenség volt.
Nem szeretem azt a házat. Átjáró ház.Mindenféle alakokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!