Látott-e már valaki szellemet?
én olyan dolgot láttam, ami ember alakú volt, de nem volt arca és teljesen fekete volt
azt hiszem, árnyembernek vagy árnyékembernek hívják
Én azt hiszem sikeresen lefényképeztem egyet. De már eleve a helyszín is érdekes volt.
Kiskőrös- Az elhagyatott laktanya
A laktanyával szemben van a zsidó temető, és oda mentem be(nem vagyok zsidó, csak tetszett hogy olyan nyugis környék. Hobbiból fotózok, és jó helyszín volt,a fáj közül lefényképeztem a szemben levő laktanyát is többször. Az egyik képre otthon ráközelítettem magam sem tudom miért, és az egyik ablakban egy furcsa alakot vettem észre. Egy furcsa áttetsző alak állt az ablakban. Olyan volt mintha köpenyt viselne, de a feje volt a legfurcsább. Nem rendes emberi arc nézett vissza rám a képről, hanem egy koponya.
Gondolhatjátok jól megijedtem. Másnap megmutattam több ismerősömnek és tanáromnak is a képet, hogy csak én képzelem e ezt, vagy ők is látják. De mindenki látta.
19/L
hmmmm....
az árnyemberek teljesen olyanok mint egy átlagos ember azt hiszem, én kiskoromban láttam őket és akkor hatalmasnak tűntek xD de az az egy a külömbség bennük h teljesen feketék, és nincs arcuk se
én mindig úgy láttam, h egyik szobából a másikba szaladgálnak, vagy engem figyeltek mindig. de ha észrevettem őket és rájuk néztem, megijedtek és elszaladtak
kiskoromban elmagyaráztam anyának de ő teljesen hülyének nézett xD mára sajnos azt hiszem, kinőttem
Lehet kinőtted mert a kis gyerekek érzékenyebbek az ilyesmire. Émlékszel rá hogy akartak e bántani vagy ilyesmi?
( aki meg nem hisz benne az meg csak annyit írjon hogy nem mert a "Mindenki azt mondja hogy ilyen nincs és megyünk a csorda után" az nem elfogadható.Mert van az okkultista és a realista...és ez jobban érdekel mint hogy forma 1-,ben vagy a fociban ki nyert vagy ki nem, vagy hogy mi az új "divat" vagy mi nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!