Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Látott-e már valaki szellemet?

Lilith1994 kérdése:

Látott-e már valaki szellemet?

Figyelt kérdés
Mondjuk hogy néztek ki ... áttetszőek voltak vagy rendes emberi alakban jelentek meg. stb
2011. aug. 7. 13:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:

én olyan dolgot láttam, ami ember alakú volt, de nem volt arca és teljesen fekete volt

azt hiszem, árnyembernek vagy árnyékembernek hívják

2011. aug. 7. 14:51
 12/62 A kérdező kommentje:
az árny ember hogy nézett ki konkrétan,...meséljétek vagy meséld el részletesen ha gondolod....kiváncsi vagyok mert erröl a lényről még nem hallotam...ő lényegében micsoda?...szellem?
2011. aug. 7. 15:16
 13/62 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon komolyan mondom, hogy olvastam egy szellemekkel foglalkozó "tudományos" munkát, és a cikket író Dr. Wels Trognight, magyar származású angol pszichiáter szerint: az, aki az egyébként szót "egyépként"-nek hallja és úgy is írja többször is, az az ember sokkal fogékonyabb a szellem-látásra, mint aki ezt a szót is jól használja. Ha e között nincs is összefüggés, akkor ne engem szidj, hanem a szerzőt.
2011. aug. 7. 15:22
 14/62 anonim ***** válasza:
57%
14-15 évesek gyülekezete... ideje belátnotok, hogy szellemek nem léteznek...
2011. aug. 7. 15:29
 15/62 anonim ***** válasza:
56%
Kedves kérdező, én az olyan embereket ítélem el, akik nem képesek helyesen írni. :)
2011. aug. 7. 15:32
 16/62 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem sikeresen lefényképeztem egyet. De már eleve a helyszín is érdekes volt.

Kiskőrös- Az elhagyatott laktanya

A laktanyával szemben van a zsidó temető, és oda mentem be(nem vagyok zsidó, csak tetszett hogy olyan nyugis környék. Hobbiból fotózok, és jó helyszín volt,a fáj közül lefényképeztem a szemben levő laktanyát is többször. Az egyik képre otthon ráközelítettem magam sem tudom miért, és az egyik ablakban egy furcsa alakot vettem észre. Egy furcsa áttetsző alak állt az ablakban. Olyan volt mintha köpenyt viselne, de a feje volt a legfurcsább. Nem rendes emberi arc nézett vissza rám a képről, hanem egy koponya.

Gondolhatjátok jól megijedtem. Másnap megmutattam több ismerősömnek és tanáromnak is a képet, hogy csak én képzelem e ezt, vagy ők is látják. De mindenki látta.

19/L

2011. aug. 7. 15:33
 17/62 A kérdező kommentje:
én mindig így írtam...egyépként a pszihológusom szerint az 1x-i szellemlátásom a "rossz közérzetemnek" köszönhető :/.... de ha mindig a pszihomókusokra hallgatunk akkor abból az lessz hogy bemagyarázzák hogy szerelmesek vagyunk az orr lyukunkba vagy hasonlók....
2011. aug. 7. 15:34
 18/62 A kérdező kommentje:
Én egy faluban láttam egy elhagyatott házban. Régebben egy idős nő lakott ott. Este arrafelé sétáltam és mikor a házelé értem valahogy kéztetést éreztem rá hogy oda nézzek, furcsa volt mert a redőny felvolt húzva pedig máskor levolt engedve az ablakból pedig egy női alak nézett szembe velem. Átetsző zöldes színevolt. Nagyon megilyedtem és hazáig futottam.(vannak szavak amit az emberek vagy így vagy úgy irnak...és aki lát szellemet az át értékeli a dolgot...én is szkeptikus voltam addig evvel kapcsolatban aki meg itt a helyesírásomat elemezgeti annak egésségére biztos nincs jobb dolga és nyelvtan tanár...:P)
2011. aug. 7. 15:46
 19/62 anonim ***** válasza:

hmmmm....

az árnyemberek teljesen olyanok mint egy átlagos ember azt hiszem, én kiskoromban láttam őket és akkor hatalmasnak tűntek xD de az az egy a külömbség bennük h teljesen feketék, és nincs arcuk se

én mindig úgy láttam, h egyik szobából a másikba szaladgálnak, vagy engem figyeltek mindig. de ha észrevettem őket és rájuk néztem, megijedtek és elszaladtak

kiskoromban elmagyaráztam anyának de ő teljesen hülyének nézett xD mára sajnos azt hiszem, kinőttem

2011. aug. 7. 15:47
 20/62 A kérdező kommentje:

Lehet kinőtted mert a kis gyerekek érzékenyebbek az ilyesmire. Émlékszel rá hogy akartak e bántani vagy ilyesmi?

( aki meg nem hisz benne az meg csak annyit írjon hogy nem mert a "Mindenki azt mondja hogy ilyen nincs és megyünk a csorda után" az nem elfogadható.Mert van az okkultista és a realista...és ez jobban érdekel mint hogy forma 1-,ben vagy a fociban ki nyert vagy ki nem, vagy hogy mi az új "divat" vagy mi nem)

2011. aug. 7. 15:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!