Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Valóban léteznek szellemek?

Valóban léteznek szellemek?

Figyelt kérdés
Nem akarok hinni az ilyen dolgokban és igyekszem az ilyen témákat távol tartani magamtol,de néha olyan dolgokat hallok,hogy nincs rá semmilyen magyarázat és mégis megtörtént.Én nem tapasztaltam még szerencsére és hitetlen vagyok ebben,de valahogy mégis mindig elgondolkozok ezen.
2011. jún. 27. 22:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

"Te állítottad, hogy vannak szellemek - Hát bizonyítsd be!"

És ezt hogy bizonyítsa be neked ?? Ha érdekel akkor foglalkozz vele vagy idézz szellemet és majd saját magad megtapasztalod mert máshogy ezt nem lehet bizonyítani

2011. júl. 11. 13:42
 32/41 anonim ***** válasza:

Kedves Tom Benko

Ne magyarázkodj már ennyit.Te is fogd már fel hogy nem mindenki úgy fogja látni a világot ahogy te és nem természetfölötti dolog a szellem.Mivel az embereknek ugye van lelkük.És mi az hogy menthető ember????pffff akkora egy rakás szar vagy őszintén.Ilyen gyökérrel még nem találkoztam.Ha nem érdekel ez a téma akkor ne írj ide ennyi bmeg

2011. júl. 11. 13:44
 33/41 anonim válasza:

Már tudományosan bizonyított tény, hogy szellemek léteznek. Ezek könnyebben fogalmazva asztrál testek. Te is asztrál test vagy. Asztrál test = lélek.

Hogy is van az a mondás? Te vagy maga a megtestesült lélek.

Nem véletlenül van kitalálva.

A fizikai tested az csak egy olyan test amit irányítasz tudatosan, a lelked azaz az asztrál tested, avagy ahogy szokták mondani a szellemed az az igazi irányító. Ő az aki halál után elhagyja a testet.

Namármost. Mindig mondogatják, hogy szellemek így meg úgy. Ez sem véletlen, mer ezek földön maradt emberek avagy asztrál testek.

Mellesleg a bizonyítós gyereknek szeretném felhívni a figyelmét, hogy a televízióba (Natgeo, Discoveri, Spektrum) már olyan adások mennek ami az asztrál test bizonyítását mutatják be. Jó TV-zést!

További szép életet!

2011. júl. 19. 22:12
 34/41 Tom Benko ***** válasza:
07-11 13:42-nek: Rá van bízva. Egyetlen kikötésem van: értékelhető bizonyíték legyen, nem mariska néni meséje és hasonló szintű anekdotázások.
2011. júl. 28. 21:24
 35/41 Tom Benko ***** válasza:
07-11 13:44-nek: Bizonyítsd be, hogy van lelke! Egyébként azért vagyok itt, hogy mentsem, aki még menthető. Harmadrészt pedig nem tetszik a hangnemed.
2011. júl. 28. 21:26
 36/41 Tom Benko ***** válasza:

Pusztai Patrik:

"Már tudományosan bizonyított tény, hogy szellemek léteznek."

Hol a bizonyíték?

"Nem véletlenül van kitalálva."

Nem hát. Na és?

"Mindig mondogatják, hogy szellemek így meg úgy. Ez sem véletlen, mer ezek földön maradt emberek avagy asztrál testek."

Mert más lehetőség nem is lehet...

"Mellesleg a bizonyítós gyereknek szeretném felhívni a figyelmét, hogy a televízióba (Natgeo, Discoveri, Spektrum) már olyan adások mennek ami az asztrál test bizonyítását mutatják be. Jó TV-zést!"

Van nevem is, hivatkozhatsz rá, főleg, mert rég nem vagyok gyerek. Ez már onnan sejthető, hogy nem dőlök be minden dajkamesének. Melyik műsorokról beszélsz? Mert az emlegetett "bizonyítások" inkább a paxtv/ezotv/egyéb állatságok szintjén mozognak.

\\//_ Hosszú, eredményes életet!

2011. júl. 28. 21:33
 37/41 anonim válasza:

a youtube-s videó , hát lehet hogy fake de ki tudja?

Én személy szerint nem hiszek a szellemekben , szerintem nincsenek..de történt pár "furcsa" dolgog velem.. de biztos van rá egy jó indok , hogy miért történt..

És bevallom nem is akarok bennük hinni..

2011. dec. 28. 13:40
 38/41 anonim válasza:
Tombenco vagy tugyam is én, van rá bizonyítékom még hozzá velem ezek valóban megtörténtek bár nem érdekel mit gondolsz vannak és kész fogadd el vannak a jók és a rosszak
2013. dec. 3. 18:15
 39/41 anonim válasza:

Tom Benko

Ülj már meg a p***don ha ennyire hülye vagy hogy harcolsz hogy meg legyen magyarázva ezek itt tények a de ha kell magyarázat itt van a szellemek lelkek amik 2 dimenzió közt ragadtak mert a elintézni valójuk van a földön pl egy szeretett embertől búcsúzás földön csak ha nem jönnél rá a 2 dimenzió élők és hallottak

2013. dec. 3. 18:22
 40/41 anonim válasza:
Nem létezik! Legalább is Magyarország környékén! :)
2017. aug. 17. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!