Valóban léteznek szellemek?
Figyelt kérdés
Nem akarok hinni az ilyen dolgokban és igyekszem az ilyen témákat távol tartani magamtol,de néha olyan dolgokat hallok,hogy nincs rá semmilyen magyarázat és mégis megtörtént.Én nem tapasztaltam még szerencsére és hitetlen vagyok ebben,de valahogy mégis mindig elgondolkozok ezen.2011. jún. 27. 22:07
12/41 A kérdező kommentje:
Drakonak Szolics,te hiszel Istenben?
2011. jún. 27. 22:25
13/41 Tom Benko válasza:
Neked van bizonyítékod? tudod, a dolog úgy működik, hogy aki állít, az bizonyít. Te állítottad, hogy vannak szellemek - Hát bizonyítsd be!
14/41 anonim válasza:
hiszek.adott pár dolgot ami sokat ér és megmarad.mondjuk szívat rendesen de... hiszek benne
15/41 anonim válasza:
szerintem vannak de nem úgy ahogy azt a legtöbben gondolják és kísértenek az ágyuk mellett meg stb
16/41 anonim válasza:
vannak..:)
nekem már volt egy jópár élményem "velük"
pl bérházba éjszaka (bnőméknél aludtam)
kimentem inni kinyitottam a csapot ittam elzártam
visszamentem lefeküdtem kinyilt a csap..O.o
és ez kb. 2× megismétlődött h magától kinyilt
17/41 anonim válasza:
Egyszer történt velem egy érdekes eset és ha nincs ott haverom aki látta az egészet akkor csak hallucinációnak gondoltam volna, de így én hiszek bennük.
Én úgy gondolom hogy az ember inkább spirituális lény.
18/41 anonim válasza:
Magdi anyus szelleme, de csak ez az egy:D
19/41 anonim válasza:
Különben tényleg vannak, ugye volt a vörösiszap katasztrófa, egy házat fényképeztek , de csak a kislány feje látszik a fényképen a téglán.Ez a kislány ebben a házban a katasztrófa idején megsérült, majd a kórházba meghalt.:S
20/41 anonim válasza:
22:58 nem vagyok szkepti de a csap könnyen nyitható? Régi? Ha igen akkor a kinyitódást víznyomás ingadozás okozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!