Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Valóban léteznek szellemek?

Valóban léteznek szellemek?

Figyelt kérdés
Nem akarok hinni az ilyen dolgokban és igyekszem az ilyen témákat távol tartani magamtol,de néha olyan dolgokat hallok,hogy nincs rá semmilyen magyarázat és mégis megtörtént.Én nem tapasztaltam még szerencsére és hitetlen vagyok ebben,de valahogy mégis mindig elgondolkozok ezen.
2011. jún. 27. 22:07
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:
Valahogy úgy érzem, hogy mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy a realitás vagy a spiritualitás felé kacsintgat, viszont azt nem tartom jó tulajdonságnak az emberiségben, hogy nagyon ritka alkalmakkor képes csak elfogadni a másik véleményét anélkül, hogy úgy érezné, a sajátján valamilyen csorba esett. Egyik oldalon vehemensen küzd az a tény, hogy a föld összes emberlakta területén megjelennek a szellemek és más természetfeletti lények, ami elég erős indok arra, hogy kijelenthessük, valami egyformán hatott az összes társadalomra, relatíve azonos fejlettségi szinten. Másrészt viszont ki kell jelentenünk, hogy az is elképzelhető (ezt inkább a racionális felünk mondatja velünk), hogy a megmagyarázhatatlan, félelmetes történésekre nehéz úgy logikus magyarázatot adni, hogy kőbaltákkal szaladozunk a szarvasok után. Ilyen "egyszerűbb" megoldás lehet például az az erős kötelék, ami egy-egy egyént összekötött azokban a tudatlan és veszélyes időkben. Ja, mielőtt elfelejtem, előző hozzászóló nem tudná esetleg belinkelni ide annak a nevezett képnek az elérési útját?
2011. jún. 28. 16:58
 22/41 anonim válasza:

ma 16:48 22:58 vagyok

teljesen úgy csaptelepek voltak azt hiszem az eset előtt 1-2

hónappal volt kicserélve

2011. jún. 28. 19:25
 23/41 anonim ***** válasza:
39%

aki tapasztalt már dolgokat az tudja hogy VANNAK!!!aki nem az meg azt hiszi hogy nincsenek.

L19

2011. jún. 30. 13:50
 24/41 Tom Benko ***** válasza:
33%
Aki meg jobban odafigyelt, az rájött, hogy mégsincsenek. egyébként amiben hinni kell, az eleve gázos. Tudni kell.
2011. júl. 1. 20:12
 25/41 anonim válasza:

Tom Benko

amúgy te miért írsz ebbe a témába ha nem hiszel bennük??

2011. júl. 1. 22:55
 26/41 anonim ***** válasza:

Kedves Tom Benko!

A világ nem a logikára és a metafizikára épül... az értelem csak a hátvéd! Az mátrix az élethez képest egy ócska rendszer. Ne légy ilyen hitetlen, mert soha nem tudod majd megtapasztalni ezt.

2011. júl. 1. 23:06
 27/41 Tom Benko ***** válasza:

Utolsó kettőnek:

Azért írok, mert hátha van még itt menthető ember.

Másrészt pedig az értelem nem hátvéd. Aki így gondolja, azt nagyon tudom sajnálni, hiszen az ő számára a világ áttekinthetetlen jelenségek halmaza.

2011. júl. 2. 02:22
 28/41 anonim válasza:

22: 55 vagyok

mert aki hisz a szellemekben Ő beteg???

szerintem semmivel se több vagy kevesebb az ember

aszerint h hisz vagy nem hisz természet fölötti

lényekben...

2011. júl. 2. 10:48
 29/41 anonim ***** válasza:

Kedves Tom Benko!

Ugyanezt írtam én is a "magadfajtákra". Ellenben én érzem az egységet a világban, szóval meg van cáfolva az állításod.

A szellemek egyáltalán nem természet fölöttiek. A világ legtermészetesebb dolgai közé tartoznak.

2011. júl. 2. 12:15
 30/41 anonim válasza:
Tom Benko a király!:D
2011. júl. 6. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!