Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan győzzem le a kényszeres...

Hogyan győzzem le a kényszeres képzeteimet?

Figyelt kérdés

Állítólag vannak paraképességeim de ezt hagyjuk Xd

Ha valaki már most nem hisz nekem, az ne is olvassa tovább!

Szóval, űztek ki már belőlem szellemet, (7-et!) beszéltem már pappal, a szüleimmel is átrágtuk már 100-szor az egészet! De nem tudom,mégis miért nem vagyok nyugodt! Figyi, engem nyugodtan lecseszhettek, mert megértem. De inkább a lényegre térek:

Állandóan kényszeres gondolatok zaklatnak:

Pl: Ha nem mondom el anyukámnak az összes gondolatomat és képzelgéseimet, akkor kihullik a hajam, kihullanak a fogaim, stb.... És ilyen hülyeségek. Na meg még durvább:

Ha nem ölöm mega szüleimet, akkor meghalok...

Én semmi ilyesmi szörnyűségre nem lennék képes, és nem szeretném, ha valami kényszeres gondolat arra kényszerítene, hogy olyat is elmondjak, amit nem szeretnék. Anyukám szerint ez azért is van, mert nyomasztanak azok a gondolatok, amiket nem mondok el, és hogy valójában el akarom mondani. Egy ismerősöm szerint ez összefügg a képességeimmel. Amúgy pszcihológushoz is járok. Csak szeretné mmegkérdezni a véleményeteket. Tényleg elmondjak mindent anyának, talán olyat is, amit tiszta hülyeség, és nem muszáj tudnia róla, vagy egyszerűen

2011. márc. 21. 13:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezt leginkább gyógyszeres kezeléssel lehet legyőzni, ha jól tudom. Mármint a kényszergondolatokat.
2011. márc. 21. 13:34
 2/14 anonim ***** válasza:

Papok és anyukád a legnagyobb jó szándékkal sem segíthetnek már rajtad.

Irány minél hamarabb pszichiáter, különben egyszer úgy elhatalmasodik rajtad, h viszontlátunk a hírekben, ahogy épp ámokfutást rendezel.

2011. márc. 21. 13:35
 3/14 tetris ***** válasza:

Ne pszichológushoz menj, hanem pszichiáterhez. A kettő nem ugyanaz!

És ne nagyon halogasd, mert a vége tényleg az lesz, amit az előző leírt.

2011. márc. 21. 13:40
 4/14 anonim válasza:
Azért vannak benned ezek az állítólagos gonoszak, mert gyenge a lelked.Gyenge vagy egyedül döntést hozni és irányítani az életed ezért a gonoszaktól vársz segítséget.
2011. márc. 21. 14:01
 5/14 anonim ***** válasza:

És a pszichológus mit mond ezekre a dolgaidra? Nem haladtatok sehová, hogy ez miért lehet? Mert amit leírsz az nem normális.

Tudom, hogy Te elhiszed ezeket a dolgokat, de szerintem nem volt benned egy darab szellem sem, és nem is biztos, hogy bármilyen különleges képességed van. Tényleg nem akarlak megbántani, de ne higgyél már el mindenkinek mindent, ne hidd már el az összes hülyeséget, amit olvasol. Tudod, mennyi háborodott ember irkál kitalált történeteket szellemekről, meg démonokról? A legtöbb esetben egy szó sem igaz az egészből, csak a fantáziájuk játszik velük.

Önállósodj egy kicsit, gondolkodj a saját fejeddel. Anyukádnak sem kell elmondanod mindent, hiába van ez a képzeted, és hiába mondja ő, hogy biztos el akarod mondani a dolgaidat. TE döntds el, hogy mit mondasz el, és mit nem. És semmi bajod nem lesz.

Szerintem sportolj többet, jó idő van, legyél sokat a levegőn, próbálj meg két lábbal állni a földön.

A pszichológushoz is járjál továbbra is, majd ő eldönti, hogy szükséged van-e esetleg pszichiáterre.

És kérlek, ne higgy el minden okkult hülyeséget!

2011. márc. 21. 16:04
 6/14 Bretso ***** válasza:
A szüleidnek is lehetne annyi esze, hogy szelleműző, boszorkány, pap és hasonló hülyeségek helyett orvoshoz visznek, bár egy normális papnak is ezt kellett volna javasolnia. És még, hogy a középkor volt sötét.
2011. márc. 21. 20:59
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Igazából azért nem visznek nagyon orvoshoz, mert eddig semmiben sem tudtak nekem segíteni. Egyébként a pszcihológus azt mondta, hogy ezek ebben a korban normálisak is lehetnek, és másnak is vannak biztos ilyen bajai, csak legfeljebb a többi tini nem vesz róla tudomást. És én is, egyre jobban hiszem, ha csak elengedem ezeket a dolgokat a fülem mellet, úgy lesz a legjobb :)

De azért köszi mindenkinek .

2011. márc. 22. 13:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Bár már nem vagyok tini, de azért nem volt az olyan régen. És nekem nem voltak még csak hasonló gondolataim sem, és úgy sejtem, hogy a barátaimnak sem. Úgyhogy ennyit a pszichomókusról. Ide tényleg pszichiáter kell. Viccen kívül mondom számos anyagyilkos van börtönben, akik hasonló dolgokat tapasztaltak. Hogy valami belső kényszer/hang buzdította erre. És ha időben megfelelő szakemberhez fordultak volna, talán sosem történik tragédia.
2011. márc. 22. 17:07
 9/14 anonim ***** válasza:

Tegnap írtam 16.04-kor. Utolsó: Én ugyanezt gondoltam, csak nem akartam szegény kérdezőbe belevágni az ideget.

Úgyhogy kedves kérdező, bár én is csak 24 vagyok, de nem voltak ilyen dolgaim, és ez, amit leírsz nem normális, úgyhogy kérlek ne hanyagold el a pszichológushoz járást, vagy ha ezzel a pszichológussal nem jössz ki, akkor keress másikat.

Amit leírsz az nem normális és nem természetes, úgyhogy ne hanyagold el, és ne hagyd rá, hogy majd elmúlik, mert szerintem magától nem fog.

Valami lelki zavarod van, nem akarok hülyeséget írni, mert nem vagyok pszichológus, de biztos van valami felderítetlen problémád, családoddal, vagy a családodban, ilyesmi...

Na, de az a fő, hogy nem szellem meg démon okozza, és ne is hagyd, hogy bárki bármikor szellemeket űzzön belőled, mert épp eléggé zavarodott vagy, az csak még zavarodottabbá tesz.

Megjegyzem, nem tudom ki az az elmebeteg, aki ilyeneket csinál. Borzalmas!

2011. márc. 22. 17:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Énis vagyok igy, ha kést vagy ollót látok és odaadom vkinek pl ha kérik, akkor asziszem h kikell vele nyomni a szemem, de sztem midnenki gondol 1 pillanatra ilyen dolgokra, pl az empátia is hasonló, ha látom h valakinek fáj valami, érzem énis szinte, és ez midnenkinél igy van csak valaki nem figyel rá anynira, vegyél magne b6 ot előbb olvastam h az nyugtat, hátha csak vitaminhiányod van v vmi.. sokat nem de remélem segítettem :)
2011. márc. 24. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!