Van v. milyen kényszeres rossz szokásotok (pl. : körömrágás stb. )?
Én is egy tincset szoktam tekergetni, emellett az újjaimon a köröm mellett ha valahol találok egy kis megkeményedett, felvált bőrrészt, azt szoktam piszkálgatni, leszedni.
Ezen kívül egyfajta talán lehet, hogy kényszerbetegség alakult ki egy-két éve:
A tűzhely gombjait szoktam többször megnézni naponta, hogy el vannak-e zárva, de nem egyszerűen, hogy oda megyek és megnézem, hanem megfogom, és az elzárás irányába kezdem tekerni ( persze nem megy, mert már el van zárva ), és egy gombot háromszor-négyszer is mielőtt elengedem.
Plusz még a fürdőszoba villanykapcsolóját szoktam "többször lekapcsolni". Kijövök a fürdőből, lekapcsolom, majd fel és újra le. Van hogy kétszer is fel-le. Már ott tartok, hogy ha épp csak kezet mosni ugrok be, akkor inkább nyitva hagyom az ajtót, hogy fel se kelljen kapcsolnom a kapcsolót:)
Utolsó előttinek!
Nem vagyok egyedül...
Én is - ha elmegyek - v.hova megnézem a gáztűzhelyet pont mint te, meg a villanykapcsolókat, ablakokat, ajtókat. Ezért kell egy órával előbb felkelnem reggel munkába menet. Ez nagyon rosssssssssssssssz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!