Mitől, féltek? Mi a fóbiátok? Vagy rossz szokásotok?
Csak úgy érdekel!:D
Előre is köszi!:)
A pókoktól félek nagyon és a fürdőszobáktól, amiket nem ismerek. Ott pl pánikrohamot tudok kapni. Emiatt idegen helyen nem tudok elmenni a slózira (nem lakásról, hanem pl suliról, egyetemről, más "közös" wc-kről van szó). A legjobban a lefolyók és a csöveg rémisztenek meg.
De ha megszokok egy fürdőszobát, vagy nagyon takaros, rendes, akkor nincs vele gondom.
Rettegek: a pókoktól és a liftezéstől
Félek: a kis helyektől, és ha tömeg van körülöttem
16/L
fóbia:
pókok
még a legapróbbtól is
hiába meg tudom ölni,akkor is rettegek tőlük
rossz szokás:
dolgok halogatása
Én mániákusan félek a tűtől, ha oltás van, pátyolgatni kell h ne kapjak pánikrohamot... meg ha anyu varr nem merek bemenni a szobába xD
A kutyáktól is tartok, de csak az idegen kutyáktól a barátnőmék két hatalmas basset hound-ját imádom ( nem magasak, de harapnak, karmolnak, ugranak :D)
A liftet se szeretem csak az üveget.
Félek a kinti tesi óráktól, de ez csak az az iránti magasfokú utálatom következménye lehet. :D
Rossz szokásom is elég sok van. Rágom a hajam, tépem a körmöm, a bőröm.
Félek, hogy nem tudok elég pénzt keresni és a számlákat kifizetni, félek, hogy kevés lesz a pénzem és nyomorognom kell és ezzel a gyerekemnek is ártok.
Félek a sötétben és rettegek a pókoktól.
Rossz szokások? Százszor leellenőrzök mindent, mielőtt elindulok otthonról.
Én félek a sötéttől,és betegesen az öregedéstől,a 18-at sem akarom elérni pedig lassan már 17 leszek :(
Rossz szokásom hogy mindent a legutolsó pillanatban csinálok meg.(pl. dolgozat,vers tanulás aznap éjjel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!