Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől, féltek? Mi a fóbiátok?...

Mitől, féltek? Mi a fóbiátok? Vagy rossz szokásotok?

Figyelt kérdés

Csak úgy érdekel!:D

Előre is köszi!:)

2011. ápr. 4. 17:09
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Vérvételtől.Pedig eléggé ki vagyok tetoválva,a vért is bírom de a vérvételt valahogy mégsem.
2011. ápr. 4. 18:12
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Pánikolok a férgektől, kukacoktól, rágcsálóktól, szóval minden ilyen kis dögtől, sírni tudnék, ha meglátok egyet. Gyakran vannak velük rémálmaim.

Legalább ennyire iszonyodok a bohócoktól. Szerintem nem mókásak, hanem kegyetlennek és gonosznak tűnnek.

Gyűlölöm az éles, roppantó hangokat, pl. amikor valaki chipset eszik vagy szotyit.

2011. ápr. 4. 18:13
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Fóbia:

Félek a pókoktől és tűfóbiám is van, elájulok a láttán is.

Undorodom a lyukas dolgoktól.Viszketni kezdek tőlük, egyszerűen undorérzet fog el. Például a görögdinnye, lótusz mag stb. Trypophobia, keress rá, ha szeretnél.

2011. ápr. 4. 18:22
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
klausztrofóbiás vagyok, metrózni nem is tudok, annyira rosszul vagyok ott lent a mélyben
2011. ápr. 4. 18:25
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

A bogaraktól, férgektől és csúszómászóktól :D

NAH MEG A MÁV-tól. Undorító.. pfffúúúj, de utálok vonaton utazni. Egy kisebb fertőtlenítő szettel megyek.

2011. ápr. 4. 18:28
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Eddig pókfóbiás voltam, és utálok mindenféle ízeltlábút... kiráz a hideg s közben ver a víz, ha elképzelem, hogy az ízelt lábaikkal rajtam másznak wááá... de kezdem leküzdeni, a kisfiammal (2 éves) már együtt nézegetem a bogarakat és kisebb pókokat az úton, ha nagyobbat látok felkapom a gyereket és futáááás.

Félek attól, hogy egyszer váratlanul elveszítem a férjemet vagy a fiamat. Ilyen butaságokkal álmodom, hogy elütik őket, vízbe fulladnak, elrabolják a gyereket... stb :(((

Rossz szokás? Képtelen vagyok abbahagyni az aggódást... mindenért aggódom. Mi van ha... vékonyan öltöztettem fel? mi van ha sok ruhát adtam rá? mi van ha nem fog ízleni az ebéd? mi lesz ha nem érjük el a vonatot? mi lesz ha lejár a gyesem? mi lesz ha nem találok munkát? mi lesz ha találok? mi lesz ha nem érem el az esti filmet?... szóval mindenen képes vagyok rágódni, aggódni...

Jaaa és én vagyok az örök elégedetlen... nem tetszik a zöld nagrág, de ha vajszínűt veszel fel az sem jó, csöpög a csap, de ha ezt úgy intézed el, hogy leveszed a tekerőt és fogóval jól meghúzod nem jó, 10-es hangerőn szeretem a tévét, akkor is ha így nem hallom, a 11-es már túl hangos, kávét 1,5 cukorral szeretem, az 1 kevés, a 2 sok.... jajj nem sorolom. soha semmi nem jó nekem :(

De azért boldog vagyok, és a férjem is, csak tudni kell elfogadni az ember rigolyáit.

2011. ápr. 4. 19:10
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Fóbia: Bogarak,főleg csótány

Félelem:szellemek,sötét,hogy beszorulok valahová,hogy elhagy a szerelmem,hogy meghízok 100 kg felé,hogy elvesztem a szeretteimet,hogy nem lesz munkám,hogy nem tudom megadni a leendő gyermekeimnek azt ami szükséges!Hogy nem lehet gyermekem!!!!

Félelemből elég sok van :( sajnos ilyen vagyok,de a párom rengeteget enyhít a félelmeken,a pánikrohamot ami a csótány láttán tör rám pedig csakis ő tudja csillapítani!!! My HERO (L) 22/N

2011. ápr. 4. 19:12
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok:jah és rettegek a betegségektől is :S
2011. ápr. 4. 19:14
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Félek a fogorvostól, tériszonyom van, egyedül nem merek liftbe szállni. 9-en lakom, de sokszor lépcsőzöm, mert ha nem száll be velem valaki, bárki (szomszéd, postás) akkor egyedül ritkán merek felmenni. Beteges, de ez van. Amúgy a vádlim nagyon izmos, nem véletlenül.

Rossz szokás: dolgok halogatása, jelszavam gyerekkorom óta: "mindjárt!" Illetve állandóan keresgélnem kell a cuccaimat, mert nem vagyok képes működő rendszer szerint tartani őket.

25 N

2011. ápr. 4. 19:16
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Érintésfóbiám van. Utálom, ha hozzám érnek. Gyűlölöm, ha valaki a hajamhoz ér. Kész szenvedés fodrászhoz járni...

A szülési fájdalomtól én is félek. Meg attól, hogy egyedül öregszem/halok majd meg.

2011. ápr. 4. 19:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!