Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől, féltek? Mi a fóbiátok?...

Mitől, féltek? Mi a fóbiátok? Vagy rossz szokásotok?

Figyelt kérdés

Csak úgy érdekel!:D

Előre is köszi!:)

2011. ápr. 4. 17:09
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
félek a hányástól, tűktől, konyháktól (főleg menza), orvostól, hajótól. Irtózom a vértől.
2011. ápr. 4. 20:18
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Iszonyodom a vértől (volt, hogy attól elájultam, hogy valaki csak beszélt valamilyen vérzésről az elsősegélynyújtó tanfolyamon), undorodom a békáktól - inkább kerülök és gyalogolok a sokkal hosszabb úton hazafelé, mint hogy végigmenjek egyedül a patak-parton. Igaz, arra kb. 5 perc lenne az út ( a másik úton 20-25 perc), de a patak melletti járda sokszor tele van ugrándozó békákkal, én meg rosszul vagyok tőlük. Ha nem vagyok egyedül, akkor meg csak szorosan a másik ember nyomában megyek, mert attól rettegek, hogy rálépek egy békára.

Rossz szokás...? Dohányzom.

2011. ápr. 4. 20:51
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

26 éves vagyok, de rettegek a villámlástól. Mindig úgy érzem, hogy oda akar csapni ahol én vagyok. (Igaz, sok közeli villámban volt már részem)

Rossz szokásom, hogy rágom a körmömet.

2011. ápr. 5. 10:02
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Én attól félek, ha nincs a közelben wc, vagy tudom, hogy x időn keresztül nem mehetek ki. Továbbá a nyilvános beszédtől, színházban vagy moziban a középső helyektől (tudom, ezek a legjobb helyek, de pánikolok).

Ezek a legfontosabbak...

Ja meg az, hogy nem találok kedves-rendes-hűséges férjet. Sok a rossz példa a családomban, és emiatt úgy érzem, hogy nekem MUSZÁJ, hogy jól sikerüljön, társak legyünk, és boldogok egy életen át.

2011. ápr. 5. 13:16
 35/41 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:D

Én rettegek a pókoktól,és (lehet hülyén hangzik) de a kakasoktól,kicsi korom óta félek tőlük!:D:D

Nem tudok egy kakassal egy udvaron tartózkodni!:S

Rossz szokás:

1.Nem tudok nyilvános WC-én pisilni csak ha nagyon,nagyon muszáj zavar ahogy mások ott beszegetnek,mozognak.:S

2.Mindig megnézem 100-szor hogy meg van a telefonom, kocsikulcsom vagy hogy kihúztam e hajvasalót meg ilyenek.

3. Lefekvéskor nyakik betakarózok mert attól félek hogy valami hozzám ér,képes vagyok elalvás előtt többször is átvilágítani a szobát hogy nincs e ott valami!:D

De ez csak akkor van így ha egyedül alszom,ha a párommal alszom akkor nem!:D

Kb ennyi!:D:D

2011. ápr. 5. 15:41
 36/41 anonim ***** válasza:

Én nagyon félek attól, hogy magányos leszek, hogy elhagynak, elfordulnak tőlem a számomra fontos emberek.

Rosszul vagyok a pókoktól, a darazsaktól, méhektől és minden röpködő sz@rtól. A csúszómászókat is utálom! A liftet sem szeretem, mert egyszer benne ragadtam, igaz, még egy percig sem tartott, de nagyon mély nyomot hagyott bennem. Azóta vonakodva szállok liftekbe, ha lehet, inkább lépcsőzök (ez még a fenékizmokat is formálja :D) És itt a következő dilim: betegesen félek a hízástól. Gyerekként egy ideig elég duci voltam (9 évesen elkezdtem hízni és kb. 12-13 évesen sikerült lefogynom). Már lassan a mániámmá vált a kalóriatáblázatok böngészése. A boltban olykor egy órát is elp*csölök azzal, hogy a kaják tápérték-táblázatát nézem. Diákként nem számoltam annyit, mint most. xD Tiszta hülye vagyok.

Félek még a bűnözőktől, félek sötét és kihalt helyeken közlekedni, félek attól, hogy rossz hírt kapok, meg még egy csomó dologtól, ami most nem jut eszembe...azt hiszem, engem kétszer állítottak sorba, amikor a rigolyákat osztották...:P

25/L

2011. ápr. 5. 17:51
 37/41 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, még annyit, hogy rossz szokásokból is van jó pár...kicsi korom óta szenvedélyes körömrágó vagyok és már jó pár leszokási kísérleten túl vagyok-sikertelenül. Nagyon hamar felhúzom magam, a legapróbb dolgokon képes vagyok kiakadni. Állandóan van valami bajom, elmeroggyant vagyok. xD
2011. ápr. 5. 18:01
 38/41 anonim ***** válasza:

Ma 13:16-os vagyok

Én is sajnos körömrágok már nagyon kicsi korom óta. Néha sikerül hosszabb távon kibírni nélküle, de visszatér sajnos... mondjuk én sokszor inkább a bőrt rágom. Arról nehezebben szokom le, mint magáról a körömről.

19/L

2011. ápr. 5. 18:52
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Én a zombiktól félek, de azt iszonyúan. Már kitaláltam egy csomó tervet, hogy menekulok el eloluk, felírtam hol lehet fegyvert szerezni szukség esetén. Annyira rettegek toluk, hogy a párom, ha hirtelen ér a nyakamhoz sikítok és szabályosan remegek a félelemtol. Tudom, hogy ez mennyire nevetséges és alaptalan, de valahogy ez kialakult bennem.
2011. ápr. 5. 18:55
 40/41 anonim ***** válasza:

Amúgy, kedves kérdező, ilyesmi betakarózás kicsit nekem is szokott lenni, ha félelmetes filmet nézek előtte, nehogy leharapja egy cápa leharapja a lábam, vagy ilyesmi. De nekem hamar elmúlik.:)

Amit még nehezebben viselek - közben jutnak eszembe az emlékek -, hogy ha velem alszik egy szobában egy nem családtag. Nem tudok aludni, vagy csak nehezen. Ez talán annak is betudható, hogy 18 éves korom körül volt először, amikor egy szobában aludtam barátokkal - még ha nem is egy ágyban. Féltem, hogy csikorog az ágy, vagy akármi, hogy pukiznom kell álmomban, ilyesmik. Rendszerint én vagyok az első, aki felébred először, viszonylag korán, rossz alvást követően. Kíváncsi vagyok, mi lesz, ha komoly barátom lesz, és eljutunk idáig.

2011. ápr. 5. 18:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!