Tudomásom szerint nincs semmiféle fóbiám. Rossz szokásaim viszont vannak bőven. Valószínüleg mindegyik abból következik, hogy egy bunkó paraszt vagyok nulla empátiával. Az a furcsa a dologban, hogy csak a valóságban vagyok ilyen. Azt szokták mondani, hogy az emberek az interneten agresszívebbek, kötözködőbbek, hamarabb lesznek a vitákból veszekedések, mintha szemtől szemben vitáznának. Hát én az interneten vagyok visszafogottabb.
2011. ápr. 4. 17:21
12/41 anonim válasza:
fosok a darázstól és a kedvenc mondásom "amit ma megtehetsz azt holnap is" :P
2011. ápr. 4. 17:23
13/41 anonim válasza:
Azoktól a rohadt pókoktól! A frászt hozzák rám,és az utóbbi 3 napban minden nap találtam bent(volt hogy kettőt is) ilyen undorító marha nagy fekete dagadt testűt!!!
2011. ápr. 4. 17:25
14/41 anonim válasza:
Én tűfóbiás vagyok, oltás, vérvétel nekem a halálom, na meg a fogorvosi inekció is, minden egyes alkalommal, ha köze volt a tűnek hozzám elájultam... 3 éve volt mandulaműtétem, akinek volt az tudja mennyi inekciót kaptam és hányszor elájultam... :S
2011. ápr. 4. 17:26
15/41 anonim válasza:
Öregedéstől, pénzhiánytól. Attól, hogy egyszer véget ér a felhőtlen bulizás.
2011. ápr. 4. 17:30
16/41 anonim válasza:
pókok.de igazából bármilyen bogár amit hirtelen észreveszek a közelemben halálra rémít...Ja és körömrágás
2011. ápr. 4. 17:30
17/41 anonim válasza:
Enyhe, de egyre inkább súlyosbodik: Zavar ha túl sok ember zsúfoldik kis helyen körülöttem. Buszozni még tudok, de volt már, hogy inkább kihagytam ey buszt, és a következővel mentem (azon is sokan voltak, de mégsem várhatom meg az éjszakai járatot) A leroszabb szerintem az áruházakban lévő nyüzsgő embermassza.
2011. ápr. 4. 17:31
18/41 Horkýže Slíže válasza:
én a madaraktol félek ,mindentol aminek tolla van.....de ez nalam mar beteges szinten van.
rossz szokas hogy mindent a utolso pillanatra hagyok,mert csak stressz hatasa alatt vagyok kepes ilyen nagyobb dolgozatokat vagy ilyesmiket megirni es tanulni is.ha tudom hogy meg van sok idom van ra egyszeruen nem megy....
2011. ápr. 4. 17:46
19/41 anonim válasza:
Arachnofóbiás és Claustrofóbiás vagyok, és tériszonyom van
15/L
2011. ápr. 4. 17:49
20/41 anonim válasza:
Hogy ha egyszer lesz gyerekem nem fogom tudni szeretni. Fogalmam sincs miért félek ettől, engem mindenki szeretett, sosem volt erre példa a családban,de azt mondják ez a rettegés normális.
Attól is félek, hogy valamit vagy valakit elveszítek. Soha nem adok ki semmit a kezemből, senkiben sem bízom, csak saját magamban. Stressz függő vagyok,rosszul érzem magam, ha nem idegeskedem azon, hogy eleget tanultam-e. Szükségem van a teljes leterhelésre, tipikusan a jövő munkaalkoholistája lesz belőlem :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!