Mi ez? Kényszeres evő lennék?
Az a helyzet, hogy gyakran elfog az 'azonnal ennem KELL' érzés, és onnantól kezdve nem nyugszom, míg nem fosztom ki a fél hűtőt. Na jó, ez nem teljesen fedi a valóságot, de nem túlzok, ha azt mondom, képes vagyok benyomni pl. egy sajtot vagy egy fél (netán egész) csomag kekszet. Általában össze-vissza eszek ilyenkor, befalom, amit először találok. Van, hogy csak úgy unalmamban állok neki a burkolásnak. Tudom, hogy ez nem egészséges dolog, így is eléggé el vagyok hízva.
Egyébként nem vagyok depressziós, meg semmi ilyesmi, tök jól érzem magam - ezt leszámítva.
Szóval az a kérdés, hogy mi ez és mit lehet vele kezdeni (?).
Ilyen nekem is szokott lenni... Be tudnám falni a fél város kajakészletét.
Elmentem dokihoz, azt mondta, hogy ez rendben van. Mondjuk nekem a súllyommal sincs gondom..Vagyis van, mert hízni szeretnék egy kicsit, de nem jön össze -.-"
Szerintem te is menj el a háziorvosodhoz. Az a biztos, de nem hiszem, hogy baj lenne.
Remélem, igazad van.
Az a gáz, hogy az én háziorvosom (elnézést, de) hülye, mert eddig bármi problémám volt, ha nem voltam lázas, azt mondta, tök természetes dolog. Na mindegy, azért kikérem az ő véleményét is, hátha mond valami okosságot.
Kösz a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!