Miért kiabáltok velem?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy rossz kategóriába írom a kérdést(ez esetben sajnálom)és próbálom érthetően leírni. Egészen kicsi korom óta ez van velem. Nyugodtnak érzem magam, nem történik semmi rossz, vagy nyugtalanító és akkor hirtelen a körülöttem lévő zajok felerősödnek, ha valaki hozzám szól, olyan mintha kiabálva és dühösen beszélne hozzám. Elönt egy csomó rossz érzés, és van hogy percekig is eltart. Van, hogy ezek a hangok keverednek más hangokkal is (nem tudom pontosan meghatározni milyen hangok ezek). rettentő rossz érzés, bár mostanra ha érzem, hogy jön ez az érzés legtöbbször vissza tudom fogni. Nem tudom mivel kapcsolatba hozni, bár volt olyan, hogy rámtört ez az érzés, és egy órán belül kiderült, hogy meghalt az egyik családtagom, aki nagyon közel állt hozzám. Biztosan csak véletlen, nem tudom. Nem tudom mi ez. Volt már valakivel hasonló? Vagy hallottatok már hasonlóról?2011. márc. 7. 14:55
11/12 anonim válasza:
Ezek a skizofrénia jelei... Ahogy az első válaszoló mondta, ez tényleg nem játék, és akár közveszélyes is lehetsz, ha éppen akkor jön rád ez a roham, amikor ideges vagy, vagy rossz passzban vagy.
12/12 anonim válasza:
Hevesebben verő szív, fojtogatottság érzet, amire rájön egy olyan félelemérzet, hogy azonnal kiver a hideg verejték... És ekkor hallod a hangokat.
Írd meg légyszives, hogy a hangokat bárhol, vagy egy bizonyos helyen hallod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!