Miért kiabáltok velem?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy rossz kategóriába írom a kérdést(ez esetben sajnálom)és próbálom érthetően leírni. Egészen kicsi korom óta ez van velem. Nyugodtnak érzem magam, nem történik semmi rossz, vagy nyugtalanító és akkor hirtelen a körülöttem lévő zajok felerősödnek, ha valaki hozzám szól, olyan mintha kiabálva és dühösen beszélne hozzám. Elönt egy csomó rossz érzés, és van hogy percekig is eltart. Van, hogy ezek a hangok keverednek más hangokkal is (nem tudom pontosan meghatározni milyen hangok ezek). rettentő rossz érzés, bár mostanra ha érzem, hogy jön ez az érzés legtöbbször vissza tudom fogni.Nem tudom mi ez. Volt már valakivel hasonló? Vagy hallottatok már hasonlóról?2011. márc. 8. 19:45
1/5 krameri válasza:
Ha te érzed, hogy felerősödnek a zajok, meg más hangokat is hallasz, akkor belül lehet a gond. Orvoshoz menj el, ő segít, ad gyógyszert amitől elmúlik. És ne félj, ez nem egyedüli eset. Nem kell szégyellni, nem tehetsz róla. A lényeg hogy időben felismerjék, és kezeljék, mert rosszabbodhat.
2/5 anonim válasza:
mármint felerősödnek CSAK a hangok..nemde?
ugyanez a szitu nálam is, és nem tudom mi ez...
3/5 poiu válasza:
Sétálj be egy nevelési tanácsadóba és mondd ezt el egy pszichológusnak. Ha a hangok nem csak erősödnek, hanem furcsán keverednek is, akkor a pszichológus az első szakember, akivel beszélned kellene.
4/5 anonim válasza:
Nálam olyan szokott lenni, hogy minden előrejelzés nélkül, (ugyanúgy, ahogy nálad) belső hangok keverednek, mintha "kísértenének" . Ilyen kusza érthetetlen gondolatok, mintha szédülnék vagy nem tudom. De tök értelmetlen és érthetetlen. Mint valami rossz benyomás. Evvel együtt néha előfordul amit te is írsz, hogy körülöttem erősödik fel a hang, de nem hangosabb lesz, csak mintha nyomatékosabb lenne az egész kommunikáció, mintha jobban átélném és mintha fenyegetőbb lenne az egész élethelyzet. :S
5/5 anonim válasza:
Már jól vagyok....megmondták a hangok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!