Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mostanában gyakran fordul elő...

Mostanában gyakran fordul elő velem. Ez valami betegség?

Figyelt kérdés
Mostanában elég gyakran fordul elő velem, hogy olyan fura érzésem van. Elkezdek félni, rossz kedvem lesz szinte semmi ok nélkül....ez általában késő-délután, este fordul elő, amikor már elég fáradt vagyok. Általában akkor történik, amikor pl(estefele) megyek egyedül a buszon (társaságban soha)vagy kb lefekvés előtt....Ja és mintha gyakrabban lennék ideges, de ezeket szerintem nem veszi észre senki, mert nem látszik, csak én érzem. Légyszi segítsetek 14/L
2011. okt. 12. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Szia,én is észrevettem magamon mostanában ezeket, nem tudom, lehet a rossz idő is közrejátszik, tök feszült vagyok. Ilyenkor mindig nyugatom magam, de nem sokat ér,áhh szar érzés.
2011. okt. 12. 18:52
 2/5 A kérdező kommentje:
én is próbálom nyugtatni magam, hogy nincsen semmi, de nálam sem ér sajnos túl sokat..:S
2011. okt. 12. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
bejött az ősz, ilyenkor előfordul. Remotiv kapszulát szedj, ez egy gyógynövény, 2 hét után érezhető a hangulatjavító hatása.
2011. okt. 13. 02:41
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Álmosan én is mindentől félek, főleg a tükörképemtől.
2011. okt. 13. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
68%
Próbálj meg rendesen enni, és egyél multivitamint. Ha az ember kimerült, és nem megfelelően táplált, az ilyesmi könnyebben jön elő.
2012. jún. 7. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!