Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért kiabáltok velem?

Miért kiabáltok velem?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy rossz kategóriába írom a kérdést(ez esetben sajnálom)és próbálom érthetően leírni. Egészen kicsi korom óta ez van velem. Nyugodtnak érzem magam, nem történik semmi rossz, vagy nyugtalanító és akkor hirtelen a körülöttem lévő zajok felerősödnek, ha valaki hozzám szól, olyan mintha kiabálva és dühösen beszélne hozzám. Elönt egy csomó rossz érzés, és van hogy percekig is eltart. Van, hogy ezek a hangok keverednek más hangokkal is (nem tudom pontosan meghatározni milyen hangok ezek). rettentő rossz érzés, bár mostanra ha érzem, hogy jön ez az érzés legtöbbször vissza tudom fogni. Nem tudom mivel kapcsolatba hozni, bár volt olyan, hogy rámtört ez az érzés, és egy órán belül kiderült, hogy meghalt az egyik családtagom, aki nagyon közel állt hozzám. Biztosan csak véletlen, nem tudom. Nem tudom mi ez. Volt már valakivel hasonló? Vagy hallottatok már hasonlóról?
2011. márc. 7. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj el pszichológushoz, a skizofrénia nem játék.
2011. márc. 7. 15:04
 2/12 anonim ***** válasza:

velem is szokott ilyen lenni...nem is keveset

nem tudom mitől lehet..:(

2011. márc. 7. 15:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha hangokat hallasz, menj pszichológushoz, ez bizony betegség.
2011. márc. 7. 15:15
 4/12 anonim ***** válasza:
SZTK-ba menj el neurológushoz.
2011. márc. 7. 18:49
 5/12 anonim ***** válasza:
A skizofrénia ma már gyógyítható betegség.
2011. márc. 7. 21:40
 6/12 anonim válasza:
Nem tudom h az e amire gondolok!Nekem olyan szokott lenni 9 éves koromtól h minden hangosabb gyorsabb lesz én meg laassan érzékelem de ilyen nagyon rossz érzés gyorsabban beszélnek gyorsabbban megyek gyorsabban irok de zet mind csak képzelem..:S
2011. márc. 8. 07:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nagyon durva.Mindenképpen beszélj egy orvossal ,behogy tovább romoljon a helyzet.
2011. márc. 9. 14:18
 8/12 anonim ***** válasza:
53%

Ha valaki egy kicsit mas, ha valaki megtapasztal nem hetkoznapi dolgokat, akkor rogton azzal jottok, hogy biztos beteg. Nem, szerintem nem biztos hogy beteg, sot.

Nem csak hus ver lelegzo testek vagyunk, hanem spiritualis, szellemi lenyek. Vannak dolgok amiket nem a szemunkkel latunk, nem a fulunkkel hallunk, nem a borunkkel tapintunk, es megis vannak. Nem tudod oket merni muszerrel, vagy bizonyitani matematikai tetelekkel, megis itt vannak, bennunk vannak, korulottunk vannak.

Tobben irnak rola (nem itt) hogy a valtozas idejet eljuk. Sokan lesznek akik furcsa dolgokat fognak tapasztalni, nem feltetlen rossz vagy beteges dolgokat.

Szerinem figyeld meg mi tortenik ilyenkor, analizald az elmenyt, meditalj a miert-jen, hatha hasznalni tudod valamire.

Persze beszelhetsz errol egy pszihologussal is, de nem kell rogton gyogyszeres kezelesre befekudni.

2011. márc. 9. 22:41
 9/12 anonim ***** válasza:

www.opni.hu

Ne várj vele holnapig, mert egyre rosszabb lesz!

2011. márc. 10. 15:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem is írta senki ,hogy feküdj be gyógyszeres kezelésre, csak annyit hogy beszélj szakemberrel.Persze bele lehet mindenbe beszélni ,hogy ez egy képesség,de én nem hiszem hogy te ettől jól érzed magad és pozitívan éled meg.Ezért inkább kérj időben segítséget vagy tanácsot nehogy eldurvuljon.
2011. márc. 11. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!