Ilyen csak velem fordult még elő? Szerintem nem! Vagy mégis?
Gyorsan összefoglalnám:
A kérdés adott, most hogy miért is kérdezem, és hogy mit:
Sokszor történt már velem olyan, hogy álmodok valamit, aztán egy időn belül be is következik az. De csak valami nagyon extrém dolgora gondolok. Pl.: egyszer azt álmodtam, hogy el fogok menni raftingolni (vad vízi evezés), lesz egy ember aki velünk jön, aki azt fogja kiáltani, Vigyázz!' és hogy bele fogok esni a vízbe, 3 kő mellé, és a legnagyobb kő, inkább szikla körbe volt véve egy drótkerítéssel. És lám másnap reggel anyém bejelentette, hogy megyünk raftingolni! De ekkor még nem jutott eszembe az álmom (amit mellesleg éjszaka folyamán történt, sötétségben, csendben). Aztán amikor már javában volt a raftingolás, az ember aki velünk jött azt mondta, 'Vigyázz'. Egy furcsa érzésment végig a testemen és szédülni kezdtem. Aztán már a vízben találtam magam, pont azzala három kővel, amt álmomban láttam.
Véletlen, hogy gyakorlatilag néha-néha megálmodom a konkrét jövőt? Történt hasonló valakivel? OFFolók és szkeptikusok kíméljetek...
Érdekes az utolsó mondatod, és ha 100%-ig biztosan bebizonyítanák neked, hogy semmi különleges nincs benned, akkor sem akarnád hallani a szkeptikusokat, csak mert nem azt mondják, amit hallani szeretnél? Így könnyen bele tudod magadat ringatni olyan fura álmokba, hogy te egy jós vagy.
Ui.: a jövő heti lottószámokat légyszi küld el privát üzenetben, köszönöm előre is.
Ez mindenkivel megtörténik, nem vagy különleges. :)
De van egy jó film, ami a vonzástörvényéről szól.
A címe: A titok
Nézd meg, nagyon jó dolognak tartom. Tudatosan tudod irányítani az életed. :)
"És lám másnap reggel anyém bejelentette, hogy megyünk raftingolni! De ekkor még nem jutott eszembe az álmom"
Akkor mikor jutott eszedbe? Miután az egész megtörtént?
2012. közeledtével egyre többen lesznek azok, akiknek kiéleződnek az "ezoterikus" képességei. Mondhat bárki bármit, ha megfigyeled a világot, ez valóban megtörténik.
Tehát most még különleges a történet, de nemsokára mindennapossá válik. Legalábbis azok között, akik nyitottak az ilyen dolgokra. Ugyanis az egyetlen erő, ami a ma még furcsa, "természetfeletti" események bekövetkezését gátolja, az a tagadás.
Sokan (a szkeptikusok) azzal jönnek, hogy csak azért történnek meg ezek a dolgok, mert hiszel benne. A meglepő ebben, hogy igazuk van. Ha elfogadod a létezésüket, akkor meg fognak veled történni a "furcsaságok".
Nézd meg ezt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!