35 hetes vagyok, és szerintem még mindig nem fordult be a babám. Lent érzem rugdosni, és fent a bordáim alatt, mintha ott lenne a kis buksija. Vagy lehet hogy nem jól érzem? 32 hetes UH faros volt.
Szia!
Azért gondolom,hogy a buksija van fent,mert a 32 hetes uh-on mutatta a doki,hogy itt a buksija(Én meg meg voltam róla győződve, hogy az a feneke),és akkor fent volt,csak nem ennyire fent mint most,és most is ugyanolyat érzek.Bár abban meg igazad lehet, hogy ha lefele van fordulva akkor a kis kezei-lábai is csinálhatják azokat a mozdulatokat lent(olyankor tisztán érzem hogy az egy láb vagy kéz,mert egyszerre több helyen is üt,és piciket.Na nem tom,még 3 hét múlva lesz a 38 hetes uh.Addig lehet találgatni.Majd 4-én megyek terhesgondozásra,ott legalább hallgatunk szívhangot,abból talán kiderül valami.(bár a m
últkor sem volt egyértelmű,mert a köldök alatt volt ugyan a szívecskéje,de nagyon picivel,az is lehet hogy akkor meg keresztbe volt.
Jó egészséget Nektek!
Sziasztok! 31+3 hetesen az uh-n még nekem is faros volt a kicsike. aggódtam is, hogy nem fog megfordulni. ezért minden nap arra kértem öt, hogy forduljon meg, hogy nehogy császár legyen a vége. és hallgatott rám, mert 37+3 hetesen az uh-n már a kicsi feje volt lent. de nálam is ugyan úgy mozog, mint elötte. bár hallottam olyanról is, hogy a szüléskor fordult meg a baba, tehát aggodalomra semmi ok. gyors és könnyü szülést mindenkinek!!!
38+2 hetes km
Köszönöm a válaszokat!
Az Én kislányom lehet,hogy ma reggel fordult be "menetirányba",mert iszonyat ficánkolás volt egy jó pár percig,kicsit kellemetlen is volt,de nem bánom,hátha most már lent van a buksija.:-)
Szia!
Mi újság veletek? Nem voltál még azóta ultrahangon? Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg sikerült-e a babádnak megfordulnia. Drukkolok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!