Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes vagyok, és szerintem...

35 hetes vagyok, és szerintem még mindig nem fordult be a babám. Lent érzem rugdosni, és fent a bordáim alatt, mintha ott lenne a kis buksija. Vagy lehet hogy nem jól érzem? 32 hetes UH faros volt.

Figyelt kérdés
Felül egyáltalán nem érzek rugdosást, csak azt hogy néha egy kis kerek kemény része (jó lenne ha a feneke lenne:-) ) jön-megy erről-arra.
2009. dec. 26. 14:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
éppen utánad írtam ki nagyon hasonló kérdést :) én is úgy érzem ahogy te, de én reménykedem hogy ez éppen azt jelenti hogy már nem faros. elvileg ha "szabályos" farfekvésben volt a 32.héten, akkor a lábai fel kellett hogy legyen hajtva a mellkasáig, tehát azzal nem tud lent rugdosni. ha álló helyzetben faros az nagyon ritka és elég szerencsétlen póz már a 32.héten, szerintem azt mondta volna a doki.... én úgy tippelek, hogy talán a fenekét dugdossa ki fent és a karjával, lábábal felváltva bögdös lent.... remélem, de nem érzem.
2009. dec. 26. 14:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem végig faros volt. A bordáim alatt volt mindig egy pukli, az vagy a buksija volt, vagy a könyöke. Ja, és a hólyagomat nézte labdának, mert folyamatosan azt rúgdosta. Nekem, ahogy az előttem lévő fogalmazott "álló" faros volt, tehát faros és lábtartásos, a sarkát fogdosták a dokik. Ebből nem is lehetett sima szülés. Kicsi az esély rá, de megfordulhat még akár az utolsó percben is.
2009. dec. 26. 14:30
 3/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Azért gondolom,hogy a buksija van fent,mert a 32 hetes uh-on mutatta a doki,hogy itt a buksija(Én meg meg voltam róla győződve, hogy az a feneke),és akkor fent volt,csak nem ennyire fent mint most,és most is ugyanolyat érzek.Bár abban meg igazad lehet, hogy ha lefele van fordulva akkor a kis kezei-lábai is csinálhatják azokat a mozdulatokat lent(olyankor tisztán érzem hogy az egy láb vagy kéz,mert egyszerre több helyen is üt,és piciket.Na nem tom,még 3 hét múlva lesz a 38 hetes uh.Addig lehet találgatni.Majd 4-én megyek terhesgondozásra,ott legalább hallgatunk szívhangot,abból talán kiderül valami.(bár a m

últkor sem volt egyértelmű,mert a köldök alatt volt ugyan a szívecskéje,de nagyon picivel,az is lehet hogy akkor meg keresztbe volt.

Jó egészséget Nektek!

2009. dec. 26. 14:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Na igen, a hólyagomon focizik az Én pici lányom is.Olyankor fillér híja hogy bepisiljek,sokszor elcsodálkozom,hogy mégse csurgott be:-)Na meg mindig olyan érzésem van,mintha ki akarná dugni a lábacskáját egy-egy rúgásnál.
2009. dec. 26. 14:38
 5/12 anonim ***** válasza:
szia! Mintha magamat hallanám, én is 35 hetes vagyok, a babám épp úgy csücsül és rugdos, mint a tied. Annyi a különbség, hogy vagy 4-5 napja rendszeresen két puklit érzek fent, az egyiket a köldököm felett, 2-3 ujjnyira balra, a másikat pedig a köldökömtől fennebb vagy 2-3 ujjnyira és vagy 10 cm-rel jobbra. Mintha az egyik a buksija, a másik pedig a posija lenne, és az egész gyerek fent van. Mikor kinyomja magát, kis túlzással mintha lent nem is volna hasam, fent gyűlik össze az egész, a két pukli körül. Remélem, hogy már azt próbálgatja, hogyan is kéne ezen a szűkös helyen megfordulni :)
2009. dec. 26. 15:53
 6/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 31+3 hetesen az uh-n még nekem is faros volt a kicsike. aggódtam is, hogy nem fog megfordulni. ezért minden nap arra kértem öt, hogy forduljon meg, hogy nehogy császár legyen a vége. és hallgatott rám, mert 37+3 hetesen az uh-n már a kicsi feje volt lent. de nálam is ugyan úgy mozog, mint elötte. bár hallottam olyanról is, hogy a szüléskor fordult meg a baba, tehát aggodalomra semmi ok. gyors és könnyü szülést mindenkinek!!!

38+2 hetes km

2009. dec. 27. 19:38
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az Én kislányom lehet,hogy ma reggel fordult be "menetirányba",mert iszonyat ficánkolás volt egy jó pár percig,kicsit kellemetlen is volt,de nem bánom,hátha most már lent van a buksija.:-)

2009. dec. 28. 11:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Majd írd meg a következő ultrahang eredményét, hogy tényleg sikerült-e megfordulnia a picurnak. Szorítok Nektek!
2009. dec. 30. 20:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Ok!
2009. dec. 31. 08:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság veletek? Nem voltál még azóta ultrahangon? Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg sikerült-e a babádnak megfordulnia. Drukkolok! :D

2010. jan. 5. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!