Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes vagyok, és szerintem...

35 hetes vagyok, és szerintem még mindig nem fordult be a babám. Lent érzem rugdosni, és fent a bordáim alatt, mintha ott lenne a kis buksija. Vagy lehet hogy nem jól érzem? 32 hetes UH faros volt.

Figyelt kérdés
Felül egyáltalán nem érzek rugdosást, csak azt hogy néha egy kis kerek kemény része (jó lenne ha a feneke lenne:-) ) jön-megy erről-arra.
2009. dec. 26. 14:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Helló,kösz az érdeklődést,Hallgattunk hétfőn szívhangot,és az egyértelműen azt mutatta,hogy lent van a kis feje,de még nincs beékelődve,hát remélem így is marad a szülésig,mert mostanában nagyon virgonc a kiscsaj:-)))
2010. jan. 7. 08:47
 12/12 A kérdező kommentje:

most voltunk 37 hetes uh-n.Hát nem nagyon értem,de még mindíg(vagy már megint)farral van a kis Drága,bár legalább nem lábtartásos,hanem csücsül.Pedig a terhesgondozáson,mikor szívhanghallgatás volt,azt mondták a lányok,hogy elvileg lent van.(erre mondták az uh most,hogy lehet csak a köldökzsinór pulzálását kapták el.)Ja és kb 3200g a becsült súlya,úgyhogy nem kicsi,ha meg akar fordulni még akkor nagyon kell igyekeznie,mert már igencsak kicsi bent a hely.

Veletek mizujs?

Meséljetek!!

2010. jan. 12. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!