Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Most komolyan létezik olyan,...

Most komolyan létezik olyan, hogy valaki kilép a testéből és sétál a szobában vagy akár kimegy a házból. Stb?

Figyelt kérdés
Ha van ilyen, hogy lehet megtanulni?
2011. febr. 17. 15:07
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Azt hiszem velem is történt már hasonló, de nem vagyok benne biztos, hogy erről beszéltek. Velem az történt, hogy amikor hirtelen felébresztettek, kb fél percig nem tudtam róla, hogy hol vagyok (pedig a saját ágyamban feküdtem) hogy hogy kerülök oda és szó szerint üres fejjel feküdtem az ágyban, amíg lassan visszaszivárogtak az információk a fejembe...
2011. febr. 25. 21:13
 32/36 anonim válasza:
Nekem alvásparalízisem van ami az, hogy néha magától is felébredek álmomban nem bírok megmozdulni és fura érzés tölt el. Olyan mintha valami nyomna lefele. Ezt elalváskor ha akarom saját magam is elő tudom akár idézni. Kitapasztaltam a praktikáit. Ilyenkor ki is lehet jönni a testedből de én kicsit félek még a hangoktól és a mindenféle lényektől amiket ott látok. Az első "élményemkor" azt hittem, hogy megbolondultam. Azóta voltam az Állami Egészségügyi Központ Alvásklinikáján is ahol megállapították, hogy van egy génem ami az asztrálutazás lehetőségét felerősíti.
2011. febr. 28. 15:33
 33/36 anonim ***** válasza:
Szerintem tényleg megbolondultál.
2011. febr. 28. 22:04
 34/36 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-28 15:33

Számomra ez érdekes amit írtál.

2011. márc. 3. 20:25
 35/36 Déjved ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-28 15:33

Nem tudom, hogy ez a betegség mennyiben gátol, vagy rossz egyéb szempontokból, de a testelhagyás szempontjából biztos, hogy ez egy nagy "adottság", és hogy sokan vagyunk akik ennek örülnénk (persze nem tudom hogy ez milyen egyéb negatív hatásokkal jár még, szal lehet hogy nem igaz), de az biztos hogy félnivalód nincs a dologtól. Ettől függetlenül tudom, hogy a félelem nem egy olyan dolog ami csak úgy elmúlik, mert rájövünk hogy ez butaság... Viszont azt tudom javasolni, hogy amíg félelemmel érzel addig nem kell erőltetni. Inkább járj utána mélyebben a témának, olvasgass róla, és készítsd fel magad. Szerintem olvasd el azt a pár oldalas könyvet amit fentebb említettem (Robert Bruce - Asztrálprojekció I.-II.), és amikor már úgy érzed hogy kíváncsi vagy, és képes vagy felülemelkedni a félelmen, akkor próbáld meg. Persze amíg meg nem teszed első alkalommal addig a félelem valamennyire biztos megmarad, mert ugye amit nem ismerünk attől félünk, de ez később a megismeréssel elmúlik. Szal sok sikert, és próbáld a fejlődésed javára ne pedig kicsinyes vagy önös érdekekre fordítani ezt a kivételes adományt.

2011. márc. 5. 22:15
 36/36 anonim válasza:

Persze, hogy letezik. Amit mi nap mint nap tapasztalunk az csak a fizikai realitas.Ezen kivul tobb realitas szelet is letezik, ahol a fizikai meg matematikai kepletekk nem alkalmazhatok.

Es igenis hasznaltak haboruban, elobb az oroszok, majd az amerikaiak. Remote viewing a modszer neve.

2011. márc. 9. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!