Most komolyan létezik olyan, hogy valaki kilép a testéből és sétál a szobában vagy akár kimegy a házból. Stb?
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-28 15:33
Számomra ez érdekes amit írtál.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-28 15:33
Nem tudom, hogy ez a betegség mennyiben gátol, vagy rossz egyéb szempontokból, de a testelhagyás szempontjából biztos, hogy ez egy nagy "adottság", és hogy sokan vagyunk akik ennek örülnénk (persze nem tudom hogy ez milyen egyéb negatív hatásokkal jár még, szal lehet hogy nem igaz), de az biztos hogy félnivalód nincs a dologtól. Ettől függetlenül tudom, hogy a félelem nem egy olyan dolog ami csak úgy elmúlik, mert rájövünk hogy ez butaság... Viszont azt tudom javasolni, hogy amíg félelemmel érzel addig nem kell erőltetni. Inkább járj utána mélyebben a témának, olvasgass róla, és készítsd fel magad. Szerintem olvasd el azt a pár oldalas könyvet amit fentebb említettem (Robert Bruce - Asztrálprojekció I.-II.), és amikor már úgy érzed hogy kíváncsi vagy, és képes vagy felülemelkedni a félelmen, akkor próbáld meg. Persze amíg meg nem teszed első alkalommal addig a félelem valamennyire biztos megmarad, mert ugye amit nem ismerünk attől félünk, de ez később a megismeréssel elmúlik. Szal sok sikert, és próbáld a fejlődésed javára ne pedig kicsinyes vagy önös érdekekre fordítani ezt a kivételes adományt.
Persze, hogy letezik. Amit mi nap mint nap tapasztalunk az csak a fizikai realitas.Ezen kivul tobb realitas szelet is letezik, ahol a fizikai meg matematikai kepletekk nem alkalmazhatok.
Es igenis hasznaltak haboruban, elobb az oroszok, majd az amerikaiak. Remote viewing a modszer neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!