Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Most komolyan létezik olyan,...

Most komolyan létezik olyan, hogy valaki kilép a testéből és sétál a szobában vagy akár kimegy a házból. Stb?

Figyelt kérdés
Ha van ilyen, hogy lehet megtanulni?
2011. febr. 17. 15:07
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

19:01!

Jobb lett volna ha meg sem szólalsz!

2011. febr. 18. 19:35
 22/36 anonim ***** válasza:
6%

Érdekes, én is jeles vagyok mind a 3 tantárgyból.

(fizika, kémia, biológia)

A kedvenc tantárgyam: fizika

Visszatérve a kérdéshez.

Ha ennyire ragaszkodsz az igazadhoz, akkor küldj egy hihető videót róla.

2011. febr. 18. 19:57
 23/36 anonim ***** válasza:
60%

"Jobb lett volna ha meg sem szólalsz!"

Ja, hogy téged nem érdekel az igazság, csak mesére vágysz?

Akkor én kérek elnézést...

2011. febr. 18. 20:39
 24/36 anonim ***** válasza:

Tomi!

Akkor küldök neked róla videót ha te is küldesz nekem videót olyan dolgokról amik hasonlóan nem anyagi természetűek.

A sötét energiáról, de még a sötét anyagról sem fogsz soha videót látni, mert nem lehet filmre venni, mégis léteznek! Közvetett bizonyítékok vannak rájuk, a sötét anyag csomók pl megtörik a látható fényt, stb, de gondolom nem kell magyarázni.

2011. febr. 19. 00:37
 25/36 anonim ***** válasza:
Tomi, küldtem privátban néhány érdekes írást, ami a fizika, és pszichológia tudományán keresztül közelíti meg a kérdést.
2011. febr. 19. 00:50
 26/36 anonim ***** válasza:

Értem.

Majd elolvasom ha lesz időm.

2011. febr. 19. 13:15
 27/36 A kérdező kommentje:
A sötét anyagról a Discovery csatornán is sokat beszélnek a tudósok!
2011. febr. 19. 13:27
 28/36 anonim ***** válasza:
Igen létezik ezt hívják asztrál utazásnak ....néz utána a neten sok cikket talász róla..... :)
2011. febr. 22. 16:29
 29/36 anonim ***** válasza:
76%
Attól, hogy valami fenn van az interneten még nem feltétlenül igaz.
2011. febr. 23. 09:54
 30/36 Déjved ***** válasza:
59%

Eléggé zavarónak tartom (mondjuk ez saját vélemény) hogy az összes hasonló kérdésnél a válaszadók különböző nézetei egy idő után mindig harcba mennek át. Rendben persze hogy nem egyezik mindenki véleménye, és rendben, hogy ezt vita útján lehet megoldani, megbeszélni. Viszont szerintem nem lenne szabad egyből felkapni a vizet, ha valaki nem úgy gondolja mint mi, mert ezekkel a negatív érzelmekkel magának tesz a legrosszabbat az ember, ráadásul erre a másik fél is negatívan fog válaszolni, és már el is indult egy lánc ami máris 2 embernek sokkal rosszabbá tette a világot (lehet h csak 10 percre, de akkor is). /off vége/

Igen a testelhagyás, vagy testen kívüli élmény egy nagyonis valós dolog. És igen valóban az agy hozza létre, de nem azon az egyszerű módon hogy kitalál valamit, mert az olyan testen kívüli élményt álomnak (ha tudatos az álom akkor tiszta álomnak), esetleg asztrálprojekciónak nevezzük. Viszont az elme képes a valós térben és időben is kívetíteni a testünkben élő lelket/szellemet, azaz állhatunk a testünk mellet azt nézve, vagy akár meglátogathatunk valós embereket/helyeket/eseményeket. Ám ezzel az az egyik gond hogy ehez tapasztalt projektálónak kell lenni, mivel a valós síkon maradás feltétele, hogy koncentráltak tudjunk maradni, ami lássuk be egy álomszerű jelenség közben nem egyszerű. Egyfajta transzállapot elérése a feltétele a sikeres projekciónak, ami az elme kiürítésével, tudatos légzéssel, és ennek a koncentrációnak a megfelelő ideig történe fenntartásával érhető el. A másik nagyon fontos feltétel a csakrák nyitottsága, és megfelelő energiafelvevő képessége. A csakrák ugyanis alvásunk közben is megnyílnak, és a kozmikuis energiából veszik fel a test feltöltéséhez szükséges energiát. (A fizikát kedvelőknek mondom, hogy ha van kedvük, nézzenek utána Tesla gondolatainak ezzel a témával kapcsolatban - aki véleményem szerint az Einstein után következő fizikus elme volt, ha nem ugyanakkora - az ő (mellékági) kutatásai arra irányultak hogy (vélekedése szerint) a minket körülvevő világot szubatomi részecskékből álló energiarezgés alkotja, és mindenki számára rendelkezésre áll. Namost úgy vélte hogy ezt a kozmikus/univerzumi energiát egy "viszonylag egyszerű" szerkezettel, ami valamiféle átalakító dobozkából és egy antennából állt, fel lehet fogni és elektromossággá alakítani. És az ő gondolatai nyomán az egyik tudós (nem emlékszem ki) meg is csinálta, valami hatalmas energiát nyerve ezzel.) Ugyanezt az energiát vagyunk képesek hasznosítani a csakrák megfelelő működtetésével. Csakhogy -véleményem szerint- a világban minden összefügg mindennel, és nincs olyan hogy különálló valami, vagy egymástól elszeparált dolgok, így az emberi test sem létezhet szellem és lélek nélkül, és ezek kölcsönhatással vannak egymásra. Azaz a csakrák hatékony működéséhez szükséges a szellem és a lélek hatékony nyugalma, és megbékéltsége, ami nem érhető el mindaddig amíg az embernek bűntudata, vagy félelmei vannak. Ezen a nyomon haladva a hatásos és magas szintű projekció nem érhető el mindaddig amíg az ember át nem látja a világ igazi nagy jelentését, a szeretetben rejlő megdönthetetlen erőt, amíg nem képes mások felé megértéssel és szeretettel fordulni, és ehhez kapcsolódva (vagy ennek előzményeképp) meg nem érti önmaga és mások hibáit és gyengeségeit. És ez az amiért a testelhagyás nem mindennapos és bárhol megetehető dolog, mert aki képessé válik rá, olyan lelki fejlettséget kell hogy elérjen a tanulás közben, amivel megérti azt, hogy még akkor sem szabad ártó szándékkal ténykedni, vagy leselkedni mások ellen/után, amikor az általunk ismert fizikai korlátok megdőlnek a valós síkon.

Sajnos nekem még nem sikerült elsajátítanom ezt a hihetetlen adományt, de már jó ideje gyakorlom, és a csakrák terén is régóta próbálom megtisztítani az egységemet (mint valami droid:D:D nem am a szellem/lélek/test egységére gondolok), de úgy tűnik jópár felfedezést kell még tennem, hogy az ebből fakadó előnyöket mások és önmagam hatékony segítésére legyek képes felhasználni.

Végezetül mindenkinek tudom ajánlani Robert Bruce könyvét a témával kapcsolatban, mert nagyon részletes, ráadásul könnyen letölthető ebbok ként több helyről.

Lehet hogy kicsit hosszú lett, de kössz hogy elolvastátok:D

Davcsi

2011. febr. 25. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!