Most komolyan létezik olyan, hogy valaki kilép a testéből és sétál a szobában vagy akár kimegy a házból. Stb?
Természetesen kifejtem bővebben.
Nem azért, mert velem nem fordult elő.
Hanem mert fizikailag lehetetlen.
Szóval szerintetek a mai tudásunk az mindenre tud választ adni, és az 100%-os! Gratulálok. Akkor pl a kvantum non lokalitás sem létezik, amit bizonyítottak, de ma még nincs rá magyarázat? És még sorolhatnánk.
Annyit tudunk a körülöttünk lévő világról, mint a vikingek az űrutazásról.
A másik része pedig hogy személyesen tapasztaltam! Nem vagyok sem őrült, sem alkoholista, sem drogos, szóval számomra bizonyított TÉNY hogy létező dolog.
"A másik része pedig hogy személyesen tapasztaltam! Nem vagyok sem őrült, sem alkoholista, sem drogos, szóval számomra bizonyított TÉNY hogy létező dolog."
Jobbat nem tudsz kitalálni? :P
Olvasgasd kicsit a fizika, kémia, biológia könyvet.
Kedves Digo!
Írnál nekem egy privátot?
Felettébb érdekesnek hangzik amit mondasz.
Egy időben én is próbálkoztam ilyennel,de sajnos túl stresszes időszak volt,és valószínűleg ez is közrejátszott abban,hogy nem sikerült.Esetleg írhatnál priviben bővebben a dologról.:)
Bodor Tomi!
Fizikából és biológiából is kitűnő voltam, a kedvenc tantárgyaim! Szerintem neked kéne kicsit utánaolvasnod az asztrál utazás, és az elme, és képességei témakörében mielőtt hozzászólsz, mert látom nincs sok fogalmad a dologról.
Már most is rengeteg olyan kvantumfizikai összefüggést találtak, amiket a mai tudásunkkal nem tudnak magyarázni, de magyarázatul szolgálhat az elménk (kvantumtudat) működésére. Ezt olyan kutatók is könnyen elképzelhetőnek tartották, és tartják mint Jung, Maslow, vagy Neumann János.
Vagy szerinted nekik is a kémia, biológia, fizika könyveket kéne olvasgatniuk? :)
"komolyan létezik"?
Már ne haragudj: KOMOLYAN az a tudományos rovat.
Ezotériában persze, hogy létezik...
A tudomány szerint is létezik, de csak a fejedben.
Ilyenkor az történik, hogy egy időre széthullik a szeméyiséged: tehát az agy nem tudja összekapcsolni az érzékelt dolgokat a testedről tárolt emlékekkel.
Magyarul, amit ilyenkor érzékelsz, azt úgy érzed, mintha nem a testedből jött volna. Innen a testen kívüli élmény.
Meditációval is előidézhető, de az is ugyanilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!