Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Most komolyan létezik olyan,...

Most komolyan létezik olyan, hogy valaki kilép a testéből és sétál a szobában vagy akár kimegy a házból. Stb?

Figyelt kérdés
Ha van ilyen, hogy lehet megtanulni?
2011. febr. 17. 15:07
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
33%

Természetesen kifejtem bővebben.

Nem azért, mert velem nem fordult elő.

Hanem mert fizikailag lehetetlen.

2011. febr. 17. 20:54
 12/36 anonim ***** válasza:
56%
Egyetértek Bodor Tomival ismét. 21/L
2011. febr. 17. 20:55
 13/36 anonim ***** válasza:
81%
A világegyetem tágulásának gyorsulása is lehetetlen a mai fizikánk szerint. Mégis bizonyítottan ez történik.
2011. febr. 17. 21:22
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Szóval szerintetek a mai tudásunk az mindenre tud választ adni, és az 100%-os! Gratulálok. Akkor pl a kvantum non lokalitás sem létezik, amit bizonyítottak, de ma még nincs rá magyarázat? És még sorolhatnánk.

Annyit tudunk a körülöttünk lévő világról, mint a vikingek az űrutazásról.

A másik része pedig hogy személyesen tapasztaltam! Nem vagyok sem őrült, sem alkoholista, sem drogos, szóval számomra bizonyított TÉNY hogy létező dolog.

2011. febr. 17. 22:04
 15/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. febr. 18. 07:17
 16/36 anonim ***** válasza:
39%

"A másik része pedig hogy személyesen tapasztaltam! Nem vagyok sem őrült, sem alkoholista, sem drogos, szóval számomra bizonyított TÉNY hogy létező dolog."

Jobbat nem tudsz kitalálni? :P

Olvasgasd kicsit a fizika, kémia, biológia könyvet.

2011. febr. 18. 14:49
 17/36 anonim ***** válasza:

Kedves Digo!

Írnál nekem egy privátot?

Felettébb érdekesnek hangzik amit mondasz.

Egy időben én is próbálkoztam ilyennel,de sajnos túl stresszes időszak volt,és valószínűleg ez is közrejátszott abban,hogy nem sikerült.Esetleg írhatnál priviben bővebben a dologról.:)

2011. febr. 18. 15:00
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Bodor Tomi!

Fizikából és biológiából is kitűnő voltam, a kedvenc tantárgyaim! Szerintem neked kéne kicsit utánaolvasnod az asztrál utazás, és az elme, és képességei témakörében mielőtt hozzászólsz, mert látom nincs sok fogalmad a dologról.

Már most is rengeteg olyan kvantumfizikai összefüggést találtak, amiket a mai tudásunkkal nem tudnak magyarázni, de magyarázatul szolgálhat az elménk (kvantumtudat) működésére. Ezt olyan kutatók is könnyen elképzelhetőnek tartották, és tartják mint Jung, Maslow, vagy Neumann János.

Vagy szerinted nekik is a kémia, biológia, fizika könyveket kéne olvasgatniuk? :)

2011. febr. 18. 16:48
 19/36 anonim válasza:
Nekem még nem volt. Apám mesélte, hogy a délszláv háború idején nem egyszer tapasztalta ezt amikor riadóval ébresztették őket. Volt hogy percekig csak bolyongott és nem tudott visszatalálni a testébe. Azóta is nagyon finoman szoktuk ébresztgetni.
2011. febr. 18. 17:51
 20/36 anonim ***** válasza:
12%

"komolyan létezik"?

Már ne haragudj: KOMOLYAN az a tudományos rovat.

Ezotériában persze, hogy létezik...

A tudomány szerint is létezik, de csak a fejedben.

Ilyenkor az történik, hogy egy időre széthullik a szeméyiséged: tehát az agy nem tudja összekapcsolni az érzékelt dolgokat a testedről tárolt emlékekkel.

Magyarul, amit ilyenkor érzékelsz, azt úgy érzed, mintha nem a testedből jött volna. Innen a testen kívüli élmény.

Meditációval is előidézhető, de az is ugyanilyen.

2011. febr. 18. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!