Letezik meg olyan, aki regota kulon szobaban alszik a hazastarsatol? 2 eve elegge elhidegultunk a felesegemmel egymastol..
Mi külön alszunk egymástól az első pillától. Nem vagyunk elhidegülve, szeretjük egymást, de soha nem értettem hogy attól még miért kéne hogy valaki ott hortyogjon mellettem éjjel. Én nem szeretem. Férjem eleinte tiltakozott, de most már bevallotta hogy igaziból sokkal jobb és pihentetőbb így.
Másik kérdésedre:
Szerintem bárhogy is van, megcsalni soha nem helyes. A te gerinced görbül közben, neked lesz nehezebb belenézni a tükörbe. Meg most őszintén: egy olyan nő aki szóba áll egy férfivel, azzal együtt hogy az nős.... Nos nekem olyan eleve nem kéne semmi szín alatt. Persze olyan pasi sem, aki megcsalja a feleségét.
Bocsi, én így látom. Nyugodtan pontozzatok le. :)
Pont ma reggel beszélgettünk a párommal munkába menet, hogy mennyire nem kommunikálnak a párok/házastársak egymással. Ő is így gondolja? Miért nem mentek el egy közös hétvégére, ahol megbeszélhetnétek ezeket? A feleséged sem "hülye", érzi ő is, hogy gáz van. Bókoltál neki egyáltalán valaha? Ki fordult el a másiktól? Nem lehet, hogy mivel nem értek egymáshoz már olyan szinten önbizalomhiánya van a feleségednek, hogy nem mer kezdeményezni, mert úgyis visszautasítás lesz a vége? Tetszik neked egyáltalán a feleséged még?
Persze attól még lehet egy házisárkány, de azt is meg lehetne vele beszélni.
A gyerekek is érzik ezt, és nagyon rossz lehet így gyerekként élni egy ilyen elcseszett családban.
van bizony, csak azt már volt házasságnak hívják. nem lenne egyszerűbb elválni?
persze könnyebb később a másikra fogni, hogy ő lépett félre (írtad, hogy örülnél neki ha megtörténne), ez így gyáva és baromi lusta hozzáállás, szólj a feleségednek, hogy el akarsz válni, mert helyrehozhatatlannak érzed a vele való házasságot. valszeg ő is így gondolja, de a megszokás, meg így könnyebb "élni".
magad miatt, de a gyerek/ek miatt meg főleg jobb lenne.
10:56 -os,igazad van,lusta hozzaallas,sajnos a munkam miatt nem sok energiam marad meg egy valast is kezdemenyezni.Meg aztan feltem a gyereket is,zsenge koru,nem tudom,hogy viselne.Igy meg igyekszunk ugy ahogy palastolni elole a dolgokat.
Igaz,igy kenyelmesebb 'elni'...meg egy darabig. 20 evi munkam abba a hazba van befektetve ,ahol elunk.Azt azert sem bannam,ha lenne egy kapcsolata,mert azzal lefoglalna legalabb magat,igy megkimelne engem is es a kornyezetet is a rinyalastol, az allando sirankozastol.
így tényleg nem egyszerű, de ha nem lépsz valamit, akkor baromi boldogtalanul fogd leélni az életedet, hátha ettől észhez tér a feleséged.
vagy lehet, hogy ő is válni akar már, csak nem akar ő sem az említett okok miatt.
a gyerek meg soha ne legyen ebből a szemponból házasságösszetartó, ők ezt sokkal rosszabbul élik meg, mint azt, ha elválnátok de legalább nem lenne a ház hangulata egy kriptáéhoz hasonló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!