Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Letezik meg olyan, aki regota...

Letezik meg olyan, aki regota kulon szobaban alszik a hazastarsatol? 2 eve elegge elhidegultunk a felesegemmel egymastol..

Figyelt kérdés
2 eve elegge elhidegultunk a felesegemmel egymastol,alig van tema kozottunk(max. a penz meg a gyerekek),keruljuk napkozben is egymas tarsasagat,raadasul mar kulon is alszunk.persze szex is nulla azota.Letezik meg ilyen ?Nekem,mint ferfinak ,szuksegem van a testisegre,elitelendo,ha megkeresem magamnak?
2009. márc. 13. 07:19
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
kulon szobaban
2009. márc. 13. 07:32
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen létezik, ismertem ilyen házaspárt. Azóta már elváltak..
2009. márc. 13. 08:03
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem látsz esélyt arra,hogy felmelegítsétek a kapcsolatotokat? Gondoj arra,hogy miért szerettél bele és miért vele válaltál gyereket és próbáld meg visszahódítani, persze csak ha ezt akarod. Szerintem egy próbát megér. Igaz azt nem tudom,hogy miért hidegültetek el.
2009. márc. 13. 08:10
 4/20 anonim válasza:
100%
Szia. Én is férfi vagyok!Sajnos én is ebbe a cipöben járok.mi is csak kerülgetjük egymást ,majdhogynem szotlanul.Csak nálunk anyival másabb a helyzet,hogy 1 békitö tárgyaláson tul vagyunk.De még ery lesz a gyerek véget.Én ugyérzem személy szerint,aki enyire elhidegül a párjátol,az már jobb nem lesz.
2009. márc. 13. 08:42
 5/20 anonim válasza:
68%

Mi külön alszunk egymástól az első pillától. Nem vagyunk elhidegülve, szeretjük egymást, de soha nem értettem hogy attól még miért kéne hogy valaki ott hortyogjon mellettem éjjel. Én nem szeretem. Férjem eleinte tiltakozott, de most már bevallotta hogy igaziból sokkal jobb és pihentetőbb így.

Másik kérdésedre:

Szerintem bárhogy is van, megcsalni soha nem helyes. A te gerinced görbül közben, neked lesz nehezebb belenézni a tükörbe. Meg most őszintén: egy olyan nő aki szóba áll egy férfivel, azzal együtt hogy az nős.... Nos nekem olyan eleve nem kéne semmi szín alatt. Persze olyan pasi sem, aki megcsalja a feleségét.

Bocsi, én így látom. Nyugodtan pontozzatok le. :)

2009. márc. 13. 09:03
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Pont ma reggel beszélgettünk a párommal munkába menet, hogy mennyire nem kommunikálnak a párok/házastársak egymással. Ő is így gondolja? Miért nem mentek el egy közös hétvégére, ahol megbeszélhetnétek ezeket? A feleséged sem "hülye", érzi ő is, hogy gáz van. Bókoltál neki egyáltalán valaha? Ki fordult el a másiktól? Nem lehet, hogy mivel nem értek egymáshoz már olyan szinten önbizalomhiánya van a feleségednek, hogy nem mer kezdeményezni, mert úgyis visszautasítás lesz a vége? Tetszik neked egyáltalán a feleséged még?

Persze attól még lehet egy házisárkány, de azt is meg lehetne vele beszélni.

A gyerekek is érzik ezt, és nagyon rossz lehet így gyerekként élni egy ilyen elcseszett családban.

2009. márc. 13. 10:19
 7/20 A kérdező kommentje:
...annyira vagyunk,hogy mar nem erdekel,hogy merre jar,es mit csinal,(sot,titokban talan orulnek is annak,ha lenne egy kapcsolata), volt mar nem is egy probalkozasom,hogy helyrehozzam a dolgokat kozottunk,de sikertelenul,mostanra mar nem erdekel,mit erez,mit gondol,sot,ha eroltetne a dolgokat,talan meg ra sem birnek nezni egy ido utan.Nem vagyok egy fakir,sot ,de kozottunk ennel nagyobb szakadekot mar el sem tudok kepzelni.Sokszor ugy erzem,hogy a Foldkereksegen nincs meg egy ilyen hazassag. Vagy van?
2009. márc. 13. 10:49
 8/20 anonim ***** válasza:
91%

van bizony, csak azt már volt házasságnak hívják. nem lenne egyszerűbb elválni?

persze könnyebb később a másikra fogni, hogy ő lépett félre (írtad, hogy örülnél neki ha megtörténne), ez így gyáva és baromi lusta hozzáállás, szólj a feleségednek, hogy el akarsz válni, mert helyrehozhatatlannak érzed a vele való házasságot. valszeg ő is így gondolja, de a megszokás, meg így könnyebb "élni".

magad miatt, de a gyerek/ek miatt meg főleg jobb lenne.

2009. márc. 13. 10:56
 9/20 A kérdező kommentje:

10:56 -os,igazad van,lusta hozzaallas,sajnos a munkam miatt nem sok energiam marad meg egy valast is kezdemenyezni.Meg aztan feltem a gyereket is,zsenge koru,nem tudom,hogy viselne.Igy meg igyekszunk ugy ahogy palastolni elole a dolgokat.

Igaz,igy kenyelmesebb 'elni'...meg egy darabig. 20 evi munkam abba a hazba van befektetve ,ahol elunk.Azt azert sem bannam,ha lenne egy kapcsolata,mert azzal lefoglalna legalabb magat,igy megkimelne engem is es a kornyezetet is a rinyalastol, az allando sirankozastol.

2009. márc. 13. 11:07
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

így tényleg nem egyszerű, de ha nem lépsz valamit, akkor baromi boldogtalanul fogd leélni az életedet, hátha ettől észhez tér a feleséged.

vagy lehet, hogy ő is válni akar már, csak nem akar ő sem az említett okok miatt.

a gyerek meg soha ne legyen ebből a szemponból házasságösszetartó, ők ezt sokkal rosszabbul élik meg, mint azt, ha elválnátok de legalább nem lenne a ház hangulata egy kriptáéhoz hasonló.

2009. márc. 13. 11:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!